Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síbérlet átruházása topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Snowchain
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.02.19. 09:13
Mathesz nem néztél te túl sok filmet? Technikailag az valóban egyszerű dolog nyomon követni, h melyik kártyával (egyedi azonosítókkal vannak ellátva) milyen pályán csekkoltak be. Az is ok, h a pályák bevannak kamerázva. De a bibi ott van, h az adott bérletet az adott emberhez kéne hozzárendelni. Ez pedig csak fotóval vagy más biometrikus jellel történhet (újlenyomat, irisz mintázat, stb.) Aról nem is beszélve, h a pénztárban 1 ember 5 másiknak is vehet bérletet, akik akkor épp a krismiben isszák a forraltbort. :) .....
Előzmény: (mathesz 85192)
mathesz
18 élménybeszámolót írt
18
17 éve tag
2010.02.19. 08:23
Örülök Csabeszka üzentének, mert kissé lelkiismeretfurdalásom volt Boncacskával szemben, mármint, hogy az üzletét bizonyosan elrontottam, de higyje el, neki is kevésbé lesz kellemetlen, ha sikerül eladnia a bérletet és a vásárlónak gondjai akadnának. Így bárki megveszi a bérletet, azzal tisztába lehet, hogy mi történhet és Boncacska lelkiismerete tiszta lehet. Egyébként tanum is van rá, hogy ez megtörtént és ha valaki rosszindulatunak vél, hozhatom a tanukat is. Én senkinek rosszat nem akarok, inkább csak jót Boncacskának is. Egyébként én is elgondolkoztam azon, hogy fénykép nélkül hogyan volt lehetséges, de ha csupán a bérlet alapján a nap végén megtudják mondani, hogy melyik pályán hányszor síeltél és összesen aznap hány km.-t tettél meg, akkor a mai technikával, no meg videokamerákkal minden lehetséges. Egyébként Ausztriában a sí akkora üzlet (az osztrákoknak, nem nekünk, akik fizetünk), hogy minden technika bevetése nekik megtérül.
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE