Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Filmek, amikben síelésről (is) van szó

ÜZENETEK (65)Időben csökkenő Időben csökkenő
huligan
3493 élménybeszámolót írt
3493
17 éve tag
2011.05.26. 16:21
Egyik klasszikus kedvencem Aspen...
dd.jpg
Krampusz
369 élménybeszámolót írt
369
16 éve tag
2011.05.26. 16:06
Semmi köze a síeléshez, de Obertauern-ben is vettek fel jeleneteket.

Help!
Hogwash
841 élménybeszámolót írt
841
17 éve tag
2011.05.26. 15:48
Nagy lehet a baj, ha már idáig jutottál :)
Előzmény: (vasssy 119373)
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2011.05.26. 14:42
A férfiak nem hazudnak – Männer lügen nicht
Végre egy cím amit szó szerint fordítottak – volt az első gondolatom – és nem lett valami gáz mint pl. „Jég és föld között” a „Vertical limit”-ből. Mivel úgyis csak fekszem és bámulok ki a fejemből, koncentrálva, hogy tudjak nyelni, elkezdtem nézni még akkor is, ha filmes portálokon német romantikus filmként aposztrofálták. Két középkorú müncheni barátnő – egyikük épp válik dúsgazdag férjétől, a másik még mindig 2 éve hajóbalesetben eltűnt szerelmét gyászolja, akit csupán 6 hétig ismert – úgy dönt rájuk fér 1 kis pihenés és elutaznak 2 hétre Gasteinbe síelni, ahol egy síbuszon a 2. számú barátnő meglátja az ő elhunyt Hermannját. Persze barátnője szkeptikus, de amikor újra látják – boarddal a kezében, már nem is szimpi az arc ;-) – és kiderül, hogy 30kEUR-t nyúlt le a csajtól, eldöntik kiderítik mi a stájsz a csávóval. Közben feltűnik egy szórakozott – és persze magányos – fizikaprofesszor meg egy lány, akinek fényképe van a csávóról mint az apjáról, aki hasonlóan rejtélyes körülmények közt tűnt el mint főszereplőnk Hermannja. Mivel az elvált csajt Hermann – akit persze most nem így hívnak – nem ismeri, ezért kétfelé ágaznak a szálak, így lehetőséget adva a rendezőnek, hogy a környék változatos kikapcsolódási lehetőségeit bemutassák. Szereplőink kicsit síelnek, sífutnak, kutyaszánoznak, lovasszánoznak, helyi szórakozóhelyekre járnak és közben igazi osztrák téli helyekben gyönyörködhet a szemünk. A csávóról persze kiderül, hogy szélhámos és ebből él, hogy nőket húz le pénzzel mint a mi Nagy Ervinünk a Kaméleonban – mellesleg az egyik legjobb magyar film mostanában – de romantikus vígjáték lévén kaméleoni drámára azért ne számítsunk, a végén – persze a szokásos mindenkimegsértődikmindenkire után - minden elsimul, ami arra jó, hogy a boldog egymásrataláltaktól a salzburgi hegyvilág havas csúcsai közt búcsúzhatunk el. Ez kissé talán felhúzza a lapos sablonos befejezést, de hát nem is a történet miatt néztem. De tényleg!!! ;-)))
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2011.05.26. 14:38
Még nincs ilyen topik, legalábbis nem találtam, pedig van egy csomó film vagy sorozat ami teljesen vagy részben síterepeken játszódik vagy valamilyen köze van a síeléshez. Persze egy részük gagyi vagy éppen erőteljesen reklám jellegű (és gagyi :-) ), de megnézzük, mert hó van benne meg hegyek.
Jelenleg kényszerűségből vagyok itthon (betegszabi) és most láttam egy ilyen filmet. Persze nem ez az első, de még friss élmény, így ezzel kezdem. Ha van ilyen élményetek és kedvetek leírni, csatlakozzatok!
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.