Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Zauchensee
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Alpin Apart Flachau - vidékies hangulatú 2-8 fős apartmanok medencével Flachau síterepénél
ÜZENETEK (123)Időben csökkenő Időben csökkenő
kulacs
110 élménybeszámolót írt
110
20 éve tag
2006.01.02. 09:52
Haj!

Én most voltam egy napot Zauhensee-ben. Néhány tanács: Döntsd el, hogy melyik pályákat szeretnéd besielni az adott napon, mert nem mindegy, hogy hol parkolsz le. Ha átszeretnél csúszni Flachauwinkl-be, akkor az első parkolóban állj le, onnan indul egy kabinos felvonó jobbra. Ha maradni akarsz Zauchensee-ben, akkor meg a már említett három felvonó közös állomása körül parkolj le. A terep természetesen siléccel is bebarangolható, de igen gázos pályán kell átsielni. Azon a bizonyos világkupa pályán. Jelenleg tiszta jég az egész, szűk pirospálya.
Ha napos az idő az egész környék legnaposabb pályája az amelyik lemegy Flachauwinkl-be. Mellette van kabinos felvonó. A pálya vérméséklet szeint választható piros, vagy kék. Ha a kisvonattal, vagy busszal átmentek Flachauwinkl pályáira, nagyon szép és jólkiépített terepre juttok. A busz kb 5 percig megy, 400 méter, de gyalog ne vágjatok neki. Nagyon jól sielhető nem meredek pályák. 6 üléses buborékos felvonók. Visszaútnál vegyétek figyelembe, hogy a hegytetőre vivő 3 üléses lift 16.00-kor leáll.
Ha több napra mentek, érdemes egy-egy napra Flachauba és Wagrain-ba is átugrani.
Kulacs
cszoli00
28 élménybeszámolót írt
28
18 éve tag
2005.12.16. 12:42
egy napos ??? az durva.. St Anton meg ennyi erővel 2-3 napos?
kerek
104 élménybeszámolót írt
104
20 éve tag
2005.12.14. 21:00
A héten voltam Flachauban és egy napra elmentem Zauchensee-be is. Sajnos pont ezen a napon esett egész nap a hó, és a képek nem lettek így jók. Én egynapos terepnek ítélem, persze nem számítom bele, hogy síbusszal (Flachau, Altenmarkt) vagy traktorral húzott kisvonattal (Kleinarl) elmehetsz más terepekre is.
Free terepek bőven vannak, a TV-ben mutatott reklámban több volt a freeride mint a pályás síelés. Van egy Világkupa pálya, amely sokkal komolyabb mint ami Flachauban van.
Liftek modernek, a pályákat jól megcsinálják, a központban összefut három lift, innen minden kényelmesen elérhető.
zauchensee.jpg
zauchensee2.jpg
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.