Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Krvavec
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Terme Snovik apartmanok - Termál csomag - 2 éjszakától
ÜZENETEK (150)Időben csökkenő Időben csökkenő
Peer_G
5 élménybeszámolót írt
5
8 éve tag
2015.12.07. 22:00
Üdv!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Pár hét múlva megyünk Krvavecre, a Hotel Krvavecben foglaltunk szállást. Remélem, hogy addig esik még egy kis hó, de most nem ezért írok... :)

Kérdéseim:
1. A síterep bemutatásánál szerepel, hogy a síterephez vezető út mellett 10 parkoló van. Street View-n néztem, csak egy parkolót látok, azt is a kabinos aljánál, és nem túl nagy. Persze ettől még lehet több is, de azért jó lenne, ha valaki megerősítené a dolgot: milyenek a parkolási lehetőségek, mekkorák a parkolók, mennyire szokott takarítva lenni?
A szállóvendégeknek nincs külön parkoló?
Azért is kérdezem, mert ha fenn leszünk a hegyen pár napig, nem szívesen hagynám az autót valamelyik út menti távoli parkolóban.

2. Aki már volt a Hotel Krvavec vendége: hogyan lehet feljutni? A vouchert valóban elfogadják a kabinos felvonó aljánál, és így fel lehet jutni külön díj fizetése nélkül a felső állomásra?
Onnan az ülőliftet szintén igénybe lehet venni? Vagy értesíteni kell a szállodát, és lejönnek értünk motoros szánnal?
Csomagok feljuttatása nem problémás? Nyilván nem lesz sok cucc, de azért pár táska, síléc, ilyesmi.

Köszönöm a segítséget előre is.
areca
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
2015.03.15. 12:19
Eladó egy kétnapos felnőtt síbérlet 47 Euroért (bérlet leadásakor 2 euro kaució visszajár) Krvavec síterepre. A bérlet a 2016-os szezon végéig bármikor felhasználható, eredeti ára 59 euro.
Érdeklődni lehet: reka.agai@gmail.com
zacc
3 élménybeszámolót írt
3
11 éve tag
2015.01.31. 07:42
Január 24-27 síeltünk itt. Azt kell mondjam, hogy minden várakozást felülmúlt. Egyrészt félő volt, hogy nem lesz hó. Írtak 60 centit, de nem esett hetek óta és a bubis parkolójában is bőven plusz fokok voltak. Fent viszont egy gyönyörűen rendezett terep várt minket. Mentek is a hóágyúk éjjel nappal, láthatóan nagyon komolyan veszik a pályák állapotát.

A fekete pályák mellett a 13-as is zárva volt (illetve a 21, 22, 23 is talán, de oda el se mentünk volna). Leginkább a 13-as volt fájó, főleg, hogy láttuk ahogy a ratrakok dolgoztak rajta. Panaszra azonban így sincs okunk, ami nyitva volt az mind nagyszerű volt. Ez alól csak az 1-es kivétel, ami egy elég furcsa szögekben dülöngélő valami. Itt sokan is síelnek, össze is túrják, de ha nem így lenne sem tudnám élvezni ezt a szakaszt.

Apropó, a térkép kicsit nagyzoló és zavaros. A 6-os pálya ugyanaz, mint az 1-es. De fölöttük még volt egy pirossal jelzett erdei út, egy rövid pályával. A 17-18 így külön nem létezik és a felső szakaszon csak egy átkötő kis részt jelentenek, amik beleérnek a 8-asba. A 11 és 13 alsó szakasza is valójában egy pálya, ami a 10-essel is összeér. No sebaj, majd minden térkép ilyen.

A pirosan jelzett pályák valóban azok. Nekem legjobban a 17-es (18?) átkötő a 8-asba érve majd onnan az F felvonó aljába érkező szakasz tetszett a legjobban. Ez egy megfelelően széles, jó kemény pálya. Nagyon jó még a 11/15 szakasz is. Ebből a 10-esre és a H felvonó alatti pirosra is lehet menni (ami szintén csak egy pálya!).

A 8-asról a el lehet menni a 3 és 9 felé is. Hát egyszer kipróbálni megéri, de a 9 egy hosszú szűk kék pálya, nem érdekes és kivisz a rendszerből nagyon, míg a 3-as elég rozzant volt a többihez képest.

A 8-ason többször is verseny/edzés zajlott, de nagyon ügyesen úgy zártak le szakaszokat, hogy mindig maradt számunkra is elég hely.

A legkisebb gyerekkel még a 7-esen kellett menni sokat. Itt arra kell vigyázni, hogy a 4 ülésesből balra kilépve ez a pálya már nem elérhető!

A lenti 2-es nagyon jól kialakított gyakorlópálya. Van varászszőnyeg és egy kis tárcsás is. Itt az egész család elszórakozhat, amíg a kicsik tanulnak, addig a nagyobbak a tárcsás bal oldalán lévő kis ugratókon gyakorolhatnak. Az itt lévő Soncek büfé is ajánlott. Árai nem vészesek, a forró csokit imádták a kölkök, a hamburger malomkeréknyi, bent van egy gyereksarok játékokkal.

A felvonók is rendebn vannak, sor alig. A 6-osnál alakult ki néha várakozás, de az is kibírható. Az F egy régi kettes lift, ami nagyon jó helyen van. Gyorsan felér és szinte az összes fenti pálya elcsíphető vele. Ez a rendszer legnagyobb előnye, a pályák és felvonók elhelyezkedése nagyon változatos és folyamatos síelést tesz lehetővé.

Szállásunk a Hotel Krvavec volt. Tiszta szép hely, nagyon kedves dolgozókkal. A reggeli felejthető, de a vacsora valami csodás. Már ezért megéri megszállni itt. Nem épp gyerekbart hely, semmilyen játszó rész nincs a kicsiknek. Van ugyan csocsó, léghoki és billiárd is, de azt a katalógus nem említette, hogy mindn pénzzel működik. A szauna elég jó, de bejelentkezős, aki nem figyel lemarad! Szintén ígértek a foglaláskor síoktatást. Nos, ez azért inkább kamu, mint nem. Csak a legkisebbek kapnak valami minimal dolgot, azt is csak 9-10 között. Csak ezért senki ne menjen oda! Viszont baromi rendesek voltak, a kiköltözés napján simán hagyták, hogy délutánig még a szobát is használjuk. Összességében egy nagyon jó szállás kis szépséghibákkal.

Nayszerű 4 napunk volt itt. Bátran mondhatom, hogy ez a hely ajánlott célpont.
dzseki
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.01.30. 23:09
Második napja folyamatosan zuhog a hó Krvavecen (mint egész Szlovéniában), mi snowboarddal imádtuk a nem ratrakolt részeken a 30 centi porhót, mások kevésbé - délben volt olyan, hogy felnéztem a hegyre és teljesen üres volt :)
Remek síterep egyébként, széles pályák, rengeteg hóágyú, liftek mindenhová. Kezdőknek nem ajánlanám, kék pálya alig van, az is vacak, de piros-fekete szinten bajnok. Hétközben szinte csak a környékbeli szlovénok járnak, tömeg nincs. Árak kaja-büfé-szállás-bérlet vonalon fele-kétharmada az osztrák áraknak, színvonal pedig szinte ott. Csevapért pedig be kell menni Ljubljanába a Das ist Valterbe!
jkrisz76
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2015.01.27. 21:28
Sziasztok,
most hétvégén voltunk Krvavecen síelni. Nem csalódtunk, nagyon jó volt a pálya, leszámítva azt a kis apróságot, hogy gyakorlatilag a pályát műhó fedte. És hogy a hóágyúk folyamatosan működtek. Ez akkor kellemetlen csak, amikor átsiklasz alattuk és fejbe csapnak az apró jégkristályok.
Ezt leszámítva nagyon jól síelhetőek a pályák. A szlovének nagyon jól karban tartják és még hétvégén sem volt tömeg.
Így tök jól éreztük magunkat és sokat síeltünk.
"-": a Krvavec csúcsáról induló pályaszakasz le volt zárva, amit nagyon sajnáltam, mert nagyon jól nézett ki. Ráadásul a hóágyúk napokig tolták rá a havat, így nem is értettem miért nem volt megnyitva...
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2015.01.27. 21:27
Jöttünk, láttunk, győztünk!

Megjártuk az első krvaveci túránkat, és nagyon jól sikerült. Igazán kellemes síterep, mindenkinek ajánlom, középhaladóktól felfelé az igazi, de a gyengébbek is jót tudnak síelgetni. Erősebb pályák is vannak, nem is rosszak, és nagyon jó hosszú köröket lehet síelni.
Szinte csak ülőliftek vannak, kényelmeseknek is jó választás a hely.

Táj gyönyörű, sokkal szebb, mint ahogy számítottam rá.

Ahogy nézegettem, sok hó esetén a pályán kívüli síelési lehetőségek is jók lehetnek. (Azt nem tudom, mennyire engedélyezett, azt előtte meg kell tudni.)

Hütték, kocsmák kellemesek, jobban megfizethetőek, mint Ausztriában. A színvonal viszont ugyanaz. Amúgy másban is, nem csak a pályákon. Ha a feliratok nem lennének, azt hinné az ember, hogy Ausztriában van, semmi különbség.

Most síeltem először Szlovéniában, de nagyon tetszett minden. Nálam egyértelműen az ajánlott kategóriába esik a hely, remélem járok még erre.
IMG0687A-ret.jpg
IMG0654A-ret.jpg
rock73
10 élménybeszámolót írt
10
9 éve tag
2015.01.18. 16:26
Sziasztok.
Szivesen csatlakoznék Kravavecbe tartó tárasasághoz.Ha megy valaki és van még hely,kérlek szóljatok.Többnaposra gondolok.
Attila.
Szendrő Zoltán
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2015.01.18. 10:56
Szia !Zoli vagyok,eddig Ausztiába jártunk,de érdekelne ez a síterep !Tudnál segíteni !Pálya,szállás..
Előzmény: (Schlosser 177083)
Schlosser
82 élménybeszámolót írt
82
14 éve tag
2015.01.05. 10:29
Szia,

szépen alakul a pálya, már leesett az első komolyabb hó a szlovéneknél is, boardozásra is alkalmas.

Szerintem nincs értelme Ljubljanában megszállnod, mert nem lesz olcsóbb és elég sokat kell autózni minden nap. Nagyon jó szállások vannak a közelben, akár ajánlani is tudok néhányat. Dobj egy üzenetet, ha érdekel.

üdv,
Dani
Előzmény: (dzseki 177080)
dzseki
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.01.05. 10:17
Idén milyen a pálya? Snowboarddal lehet már csúszni? Szerintetek jó ötlet Ljubljanában megszállni és onnan kijárni?
Schlosser
82 élménybeszámolót írt
82
14 éve tag
2014.01.26. 21:10
Küldj egy e-mailt, megalkuszunk! :-)
Előzmény: (wagzsolt 167989)
wagzsolt
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2014.01.26. 20:51
Szia!
Lenne néhány sícipő, síléc, szánkó, némi pia meg egy két gyerekágy. Mennyié vinnéd ki???
Előzmény: (Schlosser 167652)
Schlosser
82 élménybeszámolót írt
82
14 éve tag
2014.01.22. 21:58
Sziasztok!

Megyek Krvavec-be kisbusszal február 1-én reggel, és február 3-án este jövök vissza. Útitársakat keresek, ha valaki csatlakozna, akkor írjatok!

12.000 Ft az útiköltség hozzájárulás oda-vissza.

Tudok segíteni olcsó szállás / síbérlet intézésében is. :)
admin3
705 élménybeszámolót írt
705
17 éve tag
2013.12.05. 11:18
Krvavecen elindult a síszezon! Részletek és csodaszép fotók: https://sielok.hu/rovat/utazas/cikk/krvavec-siterep-a-szloven-julia-alpokban/
andris824
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2013.02.22. 20:34
Szia,

Gyorsjelentes. Brutal sok ho van, tegnap ejjel ujabb 30-40 centi esett. Minusz 10-12 korul lehet, szel nem sok.
A palyakon dolgoztak, de az uj ho miatt felbuckasodott delutanra. 2 korul megjottek a felhok, kb az orromig nem lattam, de nem adtam fel. Hetfore mar napsutest es melegebbet mondanak.
Most is szakad a ho, szerintem reggelre ujabb 20 centi leesik. Az utak termeszetesen tokeletesek (hehe, ez mar Europa).
Zvoh tegnap/ma nem ment, de szerintem holnap megnyitjak, igy az osszes lift menni fog.

Igy elsore ennyi :) osszefoglalva, technikai a palya, de veszett jo!
Előzmény: (Esyter 155820)
Esyter
44 élménybeszámolót írt
44
14 éve tag
2013.02.22. 16:39
Andris824, tudnál beszámolót írni, ha hazajöttél? :)

Köszi előre is!

Eszter
bazsu57
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.02.18. 22:19
2013.02.10-14.ig síeltünk Krvavecen, a Hotel Rajban laktunk.
Sajnos napsütésből kevés, hóból viszont bőven jutott !
A szálloda tökéletes, a félpanzió kifogástalan, a személyzet készséges, kedves volt. A szauna minden este ellazított bennünket.
A pályák jól gondozottak, jól síelhetők,a ratrakok megdolgozták őket minden reggel-este.
A foglalást a síelők.hu-n keresztül kötöttük, működött.
Elég sok magyar volt, a pályákon viszont eloszlott a társaság, nem zavartuk egymás köreit.Sí és snowboard oktatási lehetőség, felszerelés bérlés is van. Budapesttől a távolság kb. 500 km,majdnem végig autópályán lehet autózni.
Mindenkinek ajánlani tudom !
andris824
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2013.02.16. 20:40
Siman mehettek. A feketeket keruljetek el, mert par helyen eleg kemenyek, de a kek (15os) jobbra a 6 ulesestol teljesen jol sielheto.
Remelem ho lesz, tomeg nem, jovo heten en is megyek, majd meselek. Csak legyen a Zvoh csucs is nyitva... :D
Előzmény: (Olívmin 154126)
kócos
1234 élménybeszámolót írt
1234
19 éve tag
2013.02.14. 14:37
A honlapjukon lévő térkép és tájékoztatók magyarul is érthetők.
Előzmény: (ZsuzsuRf 154307)
kócos
1234 élménybeszámolót írt
1234
19 éve tag
2013.02.14. 14:36
Nyugodtan mehettek: az 1, 2 15, 9-es pályák kényelmesnek tűnő kékek. a levezető pirosak is szép szélesek.
A bejárattal szemben, kiváló, gyermek tanuló pálya van, a mellette lévő 2-es pálya már gyakorló kék pálya.
Előzmény: (Olívmin 154126)
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.