Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Krvavec
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Terme Snovik apartmanok - Termál csomag - 2 éjszakától
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
zacc
3 élménybeszámolót írt
3
11 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Krvavec
2015.01.31. 07:42
Január 24-27 síeltünk itt. Azt kell mondjam, hogy minden várakozást felülmúlt. Egyrészt félő volt, hogy nem lesz hó. Írtak 60 centit, de nem esett hetek óta és a bubis parkolójában is bőven plusz fokok voltak. Fent viszont egy gyönyörűen rendezett terep várt minket. Mentek is a hóágyúk éjjel nappal, láthatóan nagyon komolyan veszik a pályák állapotát.

A fekete pályák mellett a 13-as is zárva volt (illetve a 21, 22, 23 is talán, de oda el se mentünk volna). Leginkább a 13-as volt fájó, főleg, hogy láttuk ahogy a ratrakok dolgoztak rajta. Panaszra azonban így sincs okunk, ami nyitva volt az mind nagyszerű volt. Ez alól csak az 1-es kivétel, ami egy elég furcsa szögekben dülöngélő valami. Itt sokan is síelnek, össze is túrják, de ha nem így lenne sem tudnám élvezni ezt a szakaszt.

Apropó, a térkép kicsit nagyzoló és zavaros. A 6-os pálya ugyanaz, mint az 1-es. De fölöttük még volt egy pirossal jelzett erdei út, egy rövid pályával. A 17-18 így külön nem létezik és a felső szakaszon csak egy átkötő kis részt jelentenek, amik beleérnek a 8-asba. A 11 és 13 alsó szakasza is valójában egy pálya, ami a 10-essel is összeér. No sebaj, majd minden térkép ilyen.

A pirosan jelzett pályák valóban azok. Nekem legjobban a 17-es (18?) átkötő a 8-asba érve majd onnan az F felvonó aljába érkező szakasz tetszett a legjobban. Ez egy megfelelően széles, jó kemény pálya. Nagyon jó még a 11/15 szakasz is. Ebből a 10-esre és a H felvonó alatti pirosra is lehet menni (ami szintén csak egy pálya!).

A 8-asról a el lehet menni a 3 és 9 felé is. Hát egyszer kipróbálni megéri, de a 9 egy hosszú szűk kék pálya, nem érdekes és kivisz a rendszerből nagyon, míg a 3-as elég rozzant volt a többihez képest.

A 8-ason többször is verseny/edzés zajlott, de nagyon ügyesen úgy zártak le szakaszokat, hogy mindig maradt számunkra is elég hely.

A legkisebb gyerekkel még a 7-esen kellett menni sokat. Itt arra kell vigyázni, hogy a 4 ülésesből balra kilépve ez a pálya már nem elérhető!

A lenti 2-es nagyon jól kialakított gyakorlópálya. Van varászszőnyeg és egy kis tárcsás is. Itt az egész család elszórakozhat, amíg a kicsik tanulnak, addig a nagyobbak a tárcsás bal oldalán lévő kis ugratókon gyakorolhatnak. Az itt lévő Soncek büfé is ajánlott. Árai nem vészesek, a forró csokit imádták a kölkök, a hamburger malomkeréknyi, bent van egy gyereksarok játékokkal.

A felvonók is rendebn vannak, sor alig. A 6-osnál alakult ki néha várakozás, de az is kibírható. Az F egy régi kettes lift, ami nagyon jó helyen van. Gyorsan felér és szinte az összes fenti pálya elcsíphető vele. Ez a rendszer legnagyobb előnye, a pályák és felvonók elhelyezkedése nagyon változatos és folyamatos síelést tesz lehetővé.

Szállásunk a Hotel Krvavec volt. Tiszta szép hely, nagyon kedves dolgozókkal. A reggeli felejthető, de a vacsora valami csodás. Már ezért megéri megszállni itt. Nem épp gyerekbart hely, semmilyen játszó rész nincs a kicsiknek. Van ugyan csocsó, léghoki és billiárd is, de azt a katalógus nem említette, hogy mindn pénzzel működik. A szauna elég jó, de bejelentkezős, aki nem figyel lemarad! Szintén ígértek a foglaláskor síoktatást. Nos, ez azért inkább kamu, mint nem. Csak a legkisebbek kapnak valami minimal dolgot, azt is csak 9-10 között. Csak ezért senki ne menjen oda! Viszont baromi rendesek voltak, a kiköltözés napján simán hagyták, hogy délutánig még a szobát is használjuk. Összességében egy nagyon jó szállás kis szépséghibákkal.

Nayszerű 4 napunk volt itt. Bátran mondhatom, hogy ez a hely ajánlott célpont.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.