Menü ≡

Innerkrems síterep leírás szállás cikk galéria értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
elsőelőzőkövetkezőutolsó laponként: összesen 82, rendezés:
Üzenetek Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  Dr Hajba Csaba
Dátum: 2013.03.27. 21:00
(Üzenetazonosító: 158305)
Dr Hajba Csaba Hozzászólások: 10
Regisztrált: 2009.02.11.
BEMUTATKOZÁS

Szia !

Esetleg megvan még a jegyed ? Terv szerint 2-en mennénk egyébként csak délutánra Innerkremsbe és utána Mölltal-ra április elején. Köszi a választ. Csaba
Előzmény: (csabeszka 153203)
Feladó:  csabeszkaFérfiHaladó síelő
Dátum: 2013.01.31. 20:15
(Üzenetazonosító: 153203)
csabeszka Hozzászólások: 269
Regisztrált: 2010.01.02.
37 síterepet értékelt

Két a szezon végéig bármikor felhasználható felnőtt jegyem van, amit fél áron azaz 18-18 euró ellenében szívesen odaadok! Akit érdekel privátban jelentkezhet.
Feladó:  SomaFérfiProfi síelő
Dátum: 2012.03.09. 14:27
(Üzenetazonosító: 136997)
Soma Hozzászólások: 674
Regisztrált: 2005.11.28.
59 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok,
Tudna valaki segíteni 03.16-17 között két éjszakára, két fő részére szállást?

Előre is köszi
h i r d e t é s

Feladó:  bebeNőHaladó síelő
Dátum: 2010.02.28. 09:54
(Üzenetazonosító: 86220)
bebe Hozzászólások: 8
Regisztrált: 2009.10.05.
2 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok!4 napja értünk haza Innerkremsből,jobbanmondva Milstattból,mert ott volt a szállásunk.Először talán leírnám a szállást.1.nap mikor odaértünk 4ÓRÁRA,nem engedtek minket be a "takarítás miatt",valamint még pluszba 5€-t elkértek a takarításért,így a szobalányok "gyorsasága" miatt még egy plusz órát a buszban kellett ülnünk.Viszonylag a szálló belülről szép.Egy ősrégi lift fogadott minket,egy magyar nővel mellette,aki kijelentette hogy ha nem muszáj ne használjuk..Ezen kicsit felháborodott mindenki,hiszen ha reggel siet a buszhoz,vagy ha este végre pihenni akar senki nem fog a lifttel játszadozni.Kiderült hogy mi a 4.emeleten leszünk a 41.szobába.Ezzel nem is lett volna gond..csakhogy a lift CSAK A HARMADIK EMELETIG VAN BEÉPÍTVE!!!!A szoba szép volt.de nem mondanám rá hogy gyönyörű.Viszont hazudnék ha azt mondanám hogy a kilátás szép volt.Mert a kilátás egyenesen gyönyörű volt.Szépen kipakoltunk és lementünk vacsorázni!A vacsora...a leves nem volt olyan rossz,a hús első nap még tűrhető volt..de a desszert..egy nagy barna kupac volt mintha odaszrtk volna.Második naptól a vacsorák ugyanolyan szarak lettek,alig evett mindenki..Azonkívül nyilván ettünk,de nem sokat..A szállásban viszont voltak apróbb hibák:mint például hogy a franciaágy feletti olvasólámpának az egész belseje(értem ezt a körtére és a csavarjára)kivolt jőve a lámpának a testéből.A körte és a menete ott lógott a fejem felett,és akár nyugodtan agyon is rázhatott volna.Még szerencse hogy volt nálunk ragasztószalag a léceknek.A zuhanyzásnál(kád volt.ezt sem értettük hogy miért kád van,de ez nem zavart minket örültünk is neki)szóval a vizzel én csak negyedóráig szórakoztam(és nem csak én a csoportunkból,hanem rajtunk kívül vagy még 22 ember).Hogy miért?Egyszerűen nem lehetett beállítani a meleg és a hideg víz közötti hőmérsékletet.Egyszer a víz forrázott mászzor fagyasztott és nem túlzok.Azonkívül a kád eresztett és a WC is egy helyen.A Wc-nk nem vitte le a cuccot...De ha ettől mind eltekintenénk se lenne jobb a véleményem a SEEWIRT HOTELről.Ugyanis az utolsó nap a szobák levonásait EGY ICIPICIT elszámolták.Tőlünk 12€-t vontak,és csakis azért,mert 4 ágyas szobát kaptunk 3-man.Én és a mamám vittünk saját ágyneműt a barátnőm viszont hálózsákot hozott.Ezért tőle levontak 6€-t majd arról az ágyról,amin senki nem aludt arról is levontak az ágynemű hiányáért 6€-t.Majd a másik szobában az egyik utazótársunktól egy centet sem vontak le a hálózsákos problémáért,valamint amikor megkérdeztük hogy miért vonták le a plusz 6€-t a nem használt ágyra a válaszuk nagyon egyszerű volt:mert.
Hát a véleményem nem igazán jó a Seewirt Hotelről.SŐT...

Az innerkremsi síelés viszont annál inkább tetszett.A felvonók nagyon jók voltak(Kétüléses,négyüléses és egy csákányos)Sokan hiányolták a tányéros felvonót,főleg a kezdők.De a problémát megoldottuk.Igazán csak az a baj,hogy a pályák számait nem jegyeztem meg,így csak tájolás alapján tudom leírni!A piros pálya(számomra)nagyon húzós volt..legalábbis az eleje.Ahogy kiszáltunk a 4ülésesből mindjárt jobbra nagyon meredek volt.Itt nagyot is estem.
majd innen balra is ellehetett kanyarodni,ami nem volt olyan meredek.Itt pedig elütöttek..xd.
A kék pálya marad számunkra az örök kedvenc.egyszerűen fantasztikus volt,a dombos-völgyes részeivel,és nagyon-nagyon élveztük.Pihenés nélkül ültünk be újra az oda felvivő felvonóba.Ami talán még nagy nyomot hagyott bennem,jóértelemben a a gyerekpályán az ugratók,ami nem éppen kezdőkenk készült,így nem is értettük azt mért pont oda rakták,bár igaz hova rakhatták volna.Azon nagyon sokat ugratunk,sőt még kisebb magyar gyerekeket is úgymond TANÍTOTTUNK!!!Igazából csak felsegítettük őket ha elbotlottak és megmutattuk hogy hogyan tartsák a lécet.Szerintem Innerkrems nagyon szép hely,a felvonóból főleg a kétülésesből egy mesebeli látvány tárul elénk.
A szállás amennyire lehangolt a síelés annyira tetszett.

Ha valakinek bármilyen infó kell Innerkremsből írjatok nyugodtan!
Feladó:  pannasFérfiHaladó síelő
Dátum: 2010.02.27. 22:05
(Üzenetazonosító: 86202)
pannas Hozzászólások: 46
Regisztrált: 2007.02.06.
33 síterepet értékelt

Úgy tudom, a hely inkább edzőterep, mint "agyonsztárolt" síterep. Két év voltunk, több volt az edzőtáborozó profi, mint a síturista. Mindezzel együtt a pályák olyanok, amilyenek, de szerintem a fentiek fényében értékelendőek.
Előzmény: (stspeter 86137)
Feladó:  stspeterFérfiHaladó síelő
Dátum: 2010.02.26. 22:05
(Üzenetazonosító: 86137)
stspeter Hozzászólások: 19
Regisztrált: 2009.02.05.
16 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok!

Ma gondoltam kipróbálom,az "agyonsztárolt" Innerkrems pályáit. Hát óriási baklövést követtem el!!!
A egy összevisszaság az egész, mind a pályák jelölését, mind vonalvezetést tekintve. A pirosnak jelölt pályák, hol sötétfeketék, hol összeszűkülnek, és felelé kell csúszni, ami enyhe képzavar, de ez a valóság!
A másik oldal háború elötti kétülésese, kb. 20 perc alatt (ha valaki hibázik a ki-beszállásnál, akkor még több) ér a hegyre.
Gondoltam ez egy combos lesiklás lesz, de kb. 4 perc után ismét a felvonónál találtam magam.
A rengeteg höbölgő, cigicsikket liftből kilövő honfitársamról említést sem teszek, hiszen ők nem a síterep "számlájára" írhatók.
30 km-es körön belül tudok 3 olyan területet, aminek a közelében sem léphet Innerkrems!
Szép napot, üdv. minden sízőnek!
Peti
Feladó:  HPaliFérfiProfi síelő
Dátum: 2010.02.01. 15:07
(Üzenetazonosító: 82646)
HPali Hozzászólások: 121
Regisztrált: 2004.01.16.
22 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

A 8-as pálya alsó szakasza és ránézésre a 2-es teteje konkrétan fekete, csak Innerkremsben nem tudják, hogy ezt a színt is lehet használni pályák jelölésére. (Az 3,5 km fekete pálya vszeg azért ezekből jön ki.)
Előzmény: (Viri 72010)
Feladó:  bebeNőHaladó síelő
Dátum: 2009.10.24. 10:08
(Üzenetazonosító: 72031)
bebe Hozzászólások: 8
Regisztrált: 2009.10.05.
2 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Köszönöm Viri,sokat segítettél!!
Feladó:  ViriFérfiHaladó síelő
Dátum: 2009.10.23. 17:50
(Üzenetazonosító: 72010)
Viri Hozzászólások: 671
Regisztrált: 2003.09.26.
40 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Kedves Bebe!

Amit az alábbiakban leírok eléggé friss infó, mert idén januárban Innerkremsen voltam a csoportommal. Ráadásul mi is Millstattban laktunk.
Először is ha még nem láttad, vess egy pillantást erre a térképre!

https://sielok.hu/images/siterkepek.../innerkrems.jpg

Itt láthatod, hogy melyek a kék pályák. Az út baloldalán levő pályarendszert egy 2 üléses lifttel lehet megközelíteni, ahonnan a völgybe a 9-es piros vezet, mely símán megoldható, élvezetes feladat. A fönti 10-12-13-as pályák kiváló gyakorló terepek, szélesek, kellemes lejtésűek, és jó hosszúk.
A jobboldali rendszeren egyetlen rövid kék pálya van a 7-es, amelynek a megközelítése föntről, az 1-es piroson lehetséges, mert a központi parkolóhoz elég messze van, bár ott is van parkoló de busszal nem mindig lehet ott parkolni. A 8-ason szoktak általában edzeni a különböző nemzetek válogatottjai, klubjai. Azt egy meredek csákányos szolgálja ki. A 2-3-as pályák amikor ott voltunk nem üzemeltek, arról nincs infóm.
Ami az egész pályarendszert még szimpatikusabbá teszi, hogy szinte nincs sorbanállás a lifteknél.
Ha a millstatti tónál fogtok lakni, akkor készülj fel olyan 40 perces utazásra oda és vissza egyaránt.
A hütték zölddel vannak jelölve. Mi általában a parkolóház fölöttiben tartottuk déli pihenőnket. Nem túl nagy, ki kell fogni a szabad helyeket. A másik amelyiket ajánlani tudom a kék 10-es melletti Blutige Alm, persze délidőben itt is sokan vannak.
Feladó:  bebeNőHaladó síelő
Dátum: 2009.10.23. 11:58
(Üzenetazonosító: 71993)
bebe Hozzászólások: 8
Regisztrált: 2009.10.05.
2 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Hali!Februárban mi is ide fogunk látogatni,egy buszos kirándulással.A szállásunk valahol a Milstatti tó partján lesz.Először úgy volt,hogy az Innerkremsi és a Goldecki pályára fogunk járni vegyesen,de mivel ÁLLÍTÓLAG itt a pályák hóbiztosabbak,jobbak a felvonók,biztonságosabbak a pályák,ezért úgy döntöttek,hogy csak ide megyünk.Írnátok pár dolgot Innerkremsről?A felvonóiról,hüttéiről,pályáiról.A testvéremmel és a Mamámmal,megyek.(azért a mamámmal,mert annyukám dolgozik sajnos:()A tesóm több ideje síel,mint én,de kb egy a tudásunk,mert engem vérbeli osztrákok tanítottak,őt meg egy magyar haladó emberke...szóval,mi még azthiszem idén a kékpályán maradunk.milyenek a kék(illetve még ide vehetjük a piros pályákat is!)????Előre is köszönöm:Cseni&Anett
Feladó:  ViriFérfiHaladó síelő
Dátum: 2009.01.28. 09:33
(Üzenetazonosító: 63349)
Viri Hozzászólások: 671
Regisztrált: 2003.09.26.
40 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Na akkor én válaszolok magamnak, illetve akit még érdekel innerkremsi helyzetjelentés, annak is. Tegnap 27-én jöttünk meg, négy napot síztünk. Jól előkészített, hóban gazdag pályákon. Ami nem egy utolsó dolog, a négyből három napon szikrázó napsütésben. Az ott edző nemzetek csapatai nem zavarnak bele a hobbisízők élvezeteibe, pedig volt néhány Horvát és Szlovén egység.
Feladó:  ViriFérfiHaladó síelő
Dátum: 2009.01.21. 12:18
(Üzenetazonosító: 62563)
Viri Hozzászólások: 671
Regisztrált: 2003.09.26.
40 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Van vagy volt valaki a napokban Innerkremsen? SOS helyzetjelentést szeretnék kérni a pályákról, időjárásról stb. Holnap reggel indulunk. Köszi
Feladó:  ViriFérfiHaladó síelő
Dátum: 2009.01.07. 13:08
(Üzenetazonosító: 60604)
Viri Hozzászólások: 671
Regisztrált: 2003.09.26.
40 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Csupa jókat olvasok Innerkremsről, most már nagyon várom 23-át, hogy ki is próbálhassam a terepet. A leírtakat mindenkinek köszönöm!
Feladó:  BigFootFanFérfiHaladó síelő
Dátum: 2009.01.06. 08:28
(Üzenetazonosító: 60378)
BigFootFan Hozzászólások: 21
Regisztrált: 2008.12.03.
22 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok!
Én tavaly Januárban voltam Innerkremsben szintén nagyobb baráti társasággal(talán pont emiatt tetszett olyan hú de nagyon Innerkrems :D). De amúgy is pompás kis síterep. Az is nagyon tetszett hogy kb. elvoltunk zárva a ,,külvilágtól'' ebben a völgyben. Mi is a Larchenhof apartmanoknál szálltunk meg(jó szállás).A probléma ,ha jól emlékszem az volt hogy nem volt bolt...Szóval kajáért el kellett menni más hova. A pályák nagyon jók voltak. Az örök kedvencem a ? Piros 2es? Volt a 4 személyes liftből kiszállva balra le. A két személyes lift alatt lejövő pálya délutánra eléggé megolvadt és ebből kifolyólag eléggé tapadt. Ez is mutatja, hogy fantasztikus időnk volt. Továbbá esti síztünk és a csapatból volt aki sífutott is.
Amúgy pedig hóbiztos hely. Ajánlom mindenkinek.Ha nem is tetszene a pálya(ami kizárt) vannak közeli pályák pl.: Katschberg).
Jó havat kívánok minden kedves télisport kedvelőnek. BFF.
Feladó:  ViriFérfiHaladó síelő
Dátum: 2009.01.03. 23:50
(Üzenetazonosító: 60137)
Viri Hozzászólások: 671
Regisztrált: 2003.09.26.
40 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Köszi az infókat Szilvi!
Feladó:  Bertaszilvi
Dátum: 2009.01.02. 13:52
(Üzenetazonosító: 59984)
Bertaszilvi Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2008.08.20.

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok!

Mi immáron 6 éve rendszeresen ide járunk síelni. Ill. idén először nem oda megyünk. Mindig nagy baráti társasággal és március elején. Soha nem fordult elő, hogy ne lett volna hó vagy hogy nem lehet síelni. Nagyon hóbiztos hely, ezen kívül pedig családias, kevesen ismerik, látogatják ezért soha nincs tömeg a pályákon és felvonóknál. Van egy északi oldal, oda egy 4 személyes visz fel. A déli oldal a lankásabb, annak csak egy hibája van, hogy a 2 személyes francia felvonó 18 perc alatt ér fel a csúcsra...Ha gyerekkel mentek a déli oldal lábánál szuper 2 db gyakorló pálya van felvonóval. A síiskolájuk is nagyon jó a gyerekeink szerették. Régebben volt ott Magyar nyelvű síoktatás is a Sport Budatravelnek köszönhetően, de asszem ők már nincsenek 1 éve. Szállást mi mindig itt foglalunk: Ferienwohnungen Lärchenhof, kb 200 m a pályától. Nincs weblapjuk, de Frau Schwarzenbachert kell keresni, tel: 00434735381. Kedves jó vendéglátók. A szállás jó. Van nagy és kicsi apartman is. Hát kb. ennyi jut most eszembe. Ha konkrét infó kell írj nyugodtan.
Feladó:  ViriFérfiHaladó síelő
Dátum: 2008.12.31. 22:27
(Üzenetazonosító: 59883)
Viri Hozzászólások: 671
Regisztrált: 2003.09.26.
40 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Továbbra is érdekelne friss infó erről a síterepről! Január 22-től megyünk ide.
Valaki csak járt arra mostanában!
Feladó:  SzabFérfiProfi síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2008.11.30. 19:42
(Üzenetazonosító: 56847)
Szab Hozzászólások: 2069
Regisztrált: 2005.11.17.
68 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kösz, nem tudtunk róla....
Feladó:  ViriFérfiHaladó síelő
Dátum: 2008.11.30. 19:26
(Üzenetazonosító: 56843)
Viri Hozzászólások: 671
Regisztrált: 2003.09.26.
40 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szab!

A Gasthof ZWERGBIRKE, Familie Zweibrot a 2008/2009-es szezonban nem lesz nyitva. Kár érte!

http://members.aon.at/zwergbirke/pa...ge_5_1.html
Feladó:  kócosFérfiKezdő síelő
Dátum: 2008.11.22. 09:33
(Üzenetazonosító: 55781)
kócos Hozzászólások: 1211
Regisztrált: 2005.01.04.
29 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Mi tavaly itt voltunk.Csoportosan, így az akkori árakról nem tudok.
A hely,ellátás, környezet osztrákos.

Jól éreztük magunkat. http://www.ski-heil.com/frameweg.ht...ml
Kep-039.jpg Kep-008.jpg

elsőelőzőkövetkezőutolsó laponként: összesen 82, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »