Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

tahiraktomi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (25)Időben csökkenő Időben csökkenő
tahiraktomi
25 élménybeszámolót írt
25
17 éve tag
Topik: Koralpe
2006.12.28. 13:48
Üdv! Mi tavaly töltöttünk egy hetet itt! Hááát.. Vegyes érzelmekkel.. Csúcsszezonban voltunk, de sorbanállással szinte nem is találkoztunk.. Max 1-2 perc. DE! Szerintem unalmas síterep.. És ezúton nem a bulikra gondolok, hanem a pályái is unalmasak.. A harmadik nap már nem igazán leltem örömet a pályán síelésben! DE! A székes felvonó mellett egy remek erdőcske található, ami megfelelő hóviszonyok esetén tökéletes egy kis fák közti mélyhavazásra!!! Ezt nagyon élveztem!:)

Összegezve szerintem egy családoknak ideális hely, de egy teljes héten át nem tud maradandó élményt nyújtani. Ez persze csak az én véleményem, cáfoljatok rám, ha másképp gondolnátok! Kívánok mindenkinek jó sízést aki idetéved, és persze sok havat!

Üdv!
tahiraktomi
25 élménybeszámolót írt
25
17 éve tag
2006.11.11. 19:36
Alapvetően idén is jó árakkal találkoztam. Csak egy bukósisakot vettem 16 ezerért, de még nagyon sok jó cucc volt!!! Bár nem sok extrát nyújtott idén a Hó-Show, de mindenképpen elérte a célját. Kell egy ilyen rendezvény!!!

Üdv!
tahiraktomi
25 élménybeszámolót írt
25
17 éve tag
2006.10.24. 12:28
Köszi a gyors válaszokat! Kielégítő a kínálat, de az a para, hogy nagyon sok videó igen rossz minőségű.. Számítógépen még csak-csak nézhető, de nekem egy cirka 18 órás buszútra kellene pár órányi anyagot szereznem! Tudtok ilyen filmeket jó minőségben is?
tahiraktomi
25 élménybeszámolót írt
25
17 éve tag
2006.10.21. 18:26
Üdv!

Valaki segítsen!! Nem tudjátok honnan lehet freestyle/freeride sí és snowboard filmeket szerezni? Lehetőleg hosszabb verzióban.. Előre is köszi!

Bye
tahiraktomi
25 élménybeszámolót írt
25
17 éve tag
2006.08.14. 15:32
Üdv!

A téma valóban nagyon komoly, és elszomorító is! Én csak 5 éve síelek, de viszonylag jó szintre elértem.. Oktatóval kezdtem síelni, amit mindenkinek ajánlok is! Szóval.. Az oktató első dolga volt ismertetni a pályák írott és íratlan szabályait! És ezek szerint mindig a hátulról jövő a hibás.. Ez szerintem jogos is! De nem is ezért írok. Már voltak pozitív és sajnos rossz tapasztalataim is! És ez sajnos a mi kultúrálatlanságunkat jelzi.. Történt ugyanis, hogy estem egy óriási nagyot teljesen magamtól! A léceim szanaszét repültek, én meg az első sokkot feldolgozva felültem a pályán..:) Nekem mulatságos volt a dolog, de a körülöttem sízők eléggé megijedhettek, mert egyből kb 10-en kérdezték meg, hogy rendben vagyok-e! Nem volt semmi bajom, de ritka jól esett, hogy számomra ismeretlen, külföldi emberek próbáltak segíteni nekem. Ez a pozitív példa.. És íme a rossz: tavaly Koralpe-n síztünk. Éppen az új lécem határait próbálgattam, amikor egy vadállat boardos hátulról elgázolt! Tudom, hogy előfordul az ilyen, nem is kifejezetten zavart. Egyből meg is kérdeztem, hogy van-e valami baja. Én, aki szabályosan sielt! Ekkor kiderült, hogy a kedves boardosunk is magyar. Persze nem a "ne haragudj, én voltam a hibás" szavakból! Oltári káromkodásban tört ki. Idézem: "mi a jó k**va anyádat bénázol itt, te balfasz! Húzzá vissza apádba te bu*i!" Hirtelen köpnyi-nyelni nem tudtam! A boardos felpattant és elhúzott! Na mondom ez igen! Ez a magyar kultúra! Irány Európa mi?! Elszomorító... Csak ennyit szerettem volna közölni. Nem tudom, mi lehet a megoldás erre, de nagyon gyorsan rá kellene találni!

Sok havat, és balesetmentes csúszást mindenkinek az elkövetkező idényre!
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.