Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csiki által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (41)Időben csökkenő Időben csökkenő
Csiki
42 élménybeszámolót írt
42
19 éve tag
2007.03.02. 17:51
Szia aberlour!
Mi tegnap értünk haza Kopaonikról. Két szállásunk volt. Egy napot Brzece-n, lent a faluban, a Hotel Juniorban töltöttünk. Csak jót tudok róla mondani. Az idei szezonra újították fel. Kiváló svédasztalos reggelivel és vacsorával mindössze 7000 Ft-ba kerül. Mivel most csak 1500 m felett van hó, nem tekinthető pályaszállásnak. A hegyen lévő siközpont egy 18 km-es szerpentin úton érhető el. (kb. 25 perc alatt kocsival.)Ülőfelvonó is üzemel, de az lassúbb- visszatérni a faluba síléccel még ideális hóviszonyok esetén is meggondolandó, a kemény fekete pályák miatt.
Érdemes eurót vinni és a határon vagy Kopaonikon dinárra váltani (forintot nem fogadnak el a szerb határon, Horgoson lévő pénzváltóban sem)
A Rtanj nevű pályaszálláson voltunk a többi napon, de ezt senkinek sem ajánlanám, nagyon üttörőtábori jellege van (emeletes ágyak, gyenge koszt, higiéne hiánya). Igaz csak 5200 Ft-ba került. Néhány ezer Ft-ot rászánva érdemes valamelyik felvonó közelében szállást keresni. mert gyakorlatilag átsielhető az egész pályarendszer. Címek: http://www.skijanje.co.yu/ -n (Ski centri > Kopanonik > Cene na Kopaoniku )
Síbérlet árak:
http://www.eng.infokop.net/ A kaució 400 dinár. 1 euro 80 dinár. 1 dinár 3,2 Ft. Síbérletet a Hotel Grandban (is) lehet váltani. Ez utóbbit szívből ajánlom szállásnak is. kb. 20 m-re van 2 ülőfelvonótól. Igaz viszonylag drága, de az apartmanos részlegben akár 4000 dinárért is meg lehet szállni március közepén.
Most ennyi. Ha bármi érdekel, írj!
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.