Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

vargi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (25)Időben csökkenő Időben csökkenő
vargi
25 élménybeszámolót írt
25
20 éve tag
2006.11.16. 22:37
sziasztok

margelio: csak vigyázz, nehogy túl hosszú időre rendeld meg ezt a nyári időjárást... :)

Elolvastram a terveket, meg megnéztem a térképet, ha sikerül mindent megvalósítani, nagyon tuti sípálya lesz belőle. Biztos, hogy sokkal többet fogunk Eplénybe járni. Csak legyen hozzávaló jó idő! Bár attól azért félek, hogy a sorok ugyanakkorák fognak maradni a felvonóknál, főleg hétvégeken, mert amennyivel nagyobb lesz a kapacitás, legalább annyival többen is fognak menni...
vargi
25 élménybeszámolót írt
25
20 éve tag
2006.11.14. 23:45
Ez van. Mindent én se tudhatok. :DDD De ezt most már legalább tudom. Mondjuk bevallom azt se tudtam h azok vörösfenyők... :(

Legközelebb csak olyan helyre megyek ahol nem vörösfenyők vannak. :D
vargi
25 élménybeszámolót írt
25
20 éve tag
2006.11.11. 19:28
Chopok-Észak 2004 február alul szakadó eső, felül meg hó. Nagyon jól jött az a plexi, így is bőrig áztunk a nap végére, annélkül meg még sokkal hamarabb bekövetkezett volna. De a többi napon amikor jó idő volt senkinek eszébe se jutott lecsukni. Egyébként lassúnak tényleg elég lassú.
vargi
25 élménybeszámolót írt
25
20 éve tag
2006.11.11. 19:11
Sziasztok.
Most télre Bohinj az egyik alternatívám, bár egy kicsit kicsinylem a pálya méretét, de ha tényleg annyira szép, mint ahogy írjátok, az sokat nyom a latba.
Érdekelne, hogy a sífelvonóknál menyit kell várni? Február elején-közepén érdekelne, ha valakinek esetleg lenne tapasztalata. És hogy a hosszú pálya karbantartása milyen?
vargi
25 élménybeszámolót írt
25
20 éve tag
2006.11.11. 18:48
Cornelius:
Érdekelne, hogy szerinted még hova lehetne ennyi pénzből elmenni ahol nagyobb vagy legalább ekkora a pálya mint a Puy-i? Csak mert mi tavaly ott voltunk, semmi bajom nem volt vele, de azért idén kipróbálnék másik pályát is, de sajna több pénzem idén sincs rá, mint amennyi tavaly volt... (Illetve idén voltunk és jövőre mennénk. :) )

Egyébként jan. vége - febr. elején voltunk busszal. Pont amikor mentünk akkor esett le egy csomó hó, alig tudtunk az olasz-francia határon átjutni. Így aztán volt elég hó, ami nagyjából kitartott egész héten, bár azért érezhetően fogyott, mivel utánna végig napsütéses idő volt, néha +10 fokkal. A pályák rendbe voltak rakva, 1 rész volt, ami a hét második felére már köves volt, de azt kihagyva is jókat lehetett síelni. Az igaz, hogy a végefelé már tudta az ember a pályákat, de attól még szerintem nem volt unalmas. Főleg a legfelülre menő liftek tényleg elég lassúak, de cserébe alig v egyáltalán nem kellett sorbanálni. Márpedig én inkább a sífelvonón várakozok és közben csodálom a tájat, minthogy a lift alján álljak sorba. Délután fél 4 - 4 felé mikor már nem sütött a pályára a nap, elkezdett jegesedni, de egy kicsit óvatosabban még jól síelhető volt. heti 2x van esti síelés, sajnos pont az egyik leglasabb felvonót üzemelik be rá és elég rövid a pálya, de cserébe lehet ismerkedni, főleg h amikor mi voltunk szinte csak magyarok voltak este. Ráadásul az esti síelés vége felé odaérnek ahhoz a pályaszakaszhoz a ratrakok így elsőnek lehet frissen rendberakott pályán síelni már este.:) A mi szállásunk a központi épületben volt. Tényleg nem túl színvonalas, de szvsz nem is a szállás miatt megy az ember síelni. Melegnek meleg volt, kaját meg lehett csinálni. Nálunk kiköltözésnél a takarítást se nézték komolyan, igaz nem is volt semmi adva amivel takarítani lehetett volna. Azt mondjuk hallottuk, hogy akik feljebb laktak az újabb épületekben, ott sokkal inkább nézték, és vontak is le pénzt, meg visszaküldték őket újra takarítani.

Egyébként érdekelne, hogy nem tudja-e valaki h mi történt a fenyőkkel Puy-on? Tavaly télen az összes teljesen kopasz volt a pálya környékén, pedig tudtommal a fenyőknek nem kéne annak lennie. Bár lehet h én nem vagyok elég tájékozott biológiából...
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.