Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
moooncherry
6 élménybeszámolót írt
6
13 éve tag
2011.02.21. 23:59
Köszi a részletes leírást.
Említed, hogy ti az enni inni valót inkább viszitek magatokkal.
és ezeket hova tudod berakni? ( hol tudod elfogyasztani? mert gondolom azt nem vennék jó néven ha anyónál fogyasztanánk el a sajátot...:P:D )
Van mindenkinek valami szekrénye?
illetve , ha ott béreli az ember a felszerelést a ruháinak is van valami?
és ha van akkor a szekrényhez bármikor kimehetek?
vagy h működik ez egész pontosan?
Bocs ha esetleg nagyon nagy butaságot kérdezek, de fogalmam sincs hogyan működik ez :D
Előzmény: (Skyman 111328)
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
2011.02.21. 18:19
Magyarországi viszonylatban az Eplényi sícentrum mára, a 2010-2011-es szezonra elérte azt, hogy 5 csillagosra tudom értékelni. A hóviszonyok kitűnőek! Sorban állás nincs!

Profi hóágyúrendszert építettek ki a pályák mellé, amivel már 0 fokon tudnak havat készíteni és nyomatják is ezerrel egészen február végéig, március közepéig.
Amíg Európa szerte csökken a hóréteg a sípályákon, Eplényben jelentősen növekszik. Mindig van és lesz is min változtatni, fejleszteni. Ehhez a skiarena.hu honlapon a fórumban várják a vendégek segítségét, észrevételeit. Minden kérésnek igyekeznek eleget tenni, csak szólni kell, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

3 évig bombáztuk őket a kéréssel, hogy akárhogy is, de szüntessék meg a sorban állást, mert elviselhetetlen volt még hétköznap is. A tányérosból csákányossá alakult felvonók sem bírták elég gyorsan a hegytetőre juttatni a síelőket. Bátrak voltak és példátlan lépésre szánták el magukat. Vettek egy 4 üléses felvonót, ami kicsit lassú ugyan, de ezzel teljesen megszűnt a sorban állás. A zsúfoltabb szombati napokon 3-5 perc előfordulhat, de annál több biztos nem.

Sorban állni senki nem szeret, pénzért meg főleg nem. Kértük, megoldották a lehetetlennek tűnőt, ezért minden elismerést megérdemelnek!

Kezdőknek is kifejezetten ajánlom, hiszen nem a méreg drága külföldi síterepeken kell megtanulni síelni, az nagyon gazdaságtalan dolog. Itthon Eplényben mindenkit vár a lehetőség. Közel van, kedvező síbérlet árak és a faluban rengeteg olcsó szálláslehetőség található. Külföldre, nagyobb pályákra már egy középhaladó tudással érdemes érkezni, hogy be tudják síelni a pályarendszert, ne az alapokkal kelljen foglalkozni.

Kaját érdemes otthonról hozni, vagy a Veszprémi, Győri, Zirci Tesco-ban vásárolni, mert a Holle Anyó étterme és a kemencés büfé méreg drága. Annyira pofátlanul drága, hogy az ember haja égnek áll tőle. Ezt is többször szóvá tettük, de ha van vendég, van aki 5X-ös áron is megveszi, akkor bolondok lennének olcsóbban adni.

Síoktatók rendelkezésre állnak a hét minden napján, de egy haladó síző mellett is meg lehet tanulni 1 hét alatt.

A 4-es fekete pálya haladóknak és profiknak is jó gyakorlási lehetőséget biztosít. Külön figyelmet érdemel, hogy nem buckásodik ki és egy gyors csákányos felvonó halad közvetlenül mellette. Tulajdonképpen csak egy rövid szakasza fekete középen, az alja már piros pályának felel meg.

Érdemes ellátogatni Eplénybe, mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozást.

Üdv.: Skyman
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.