Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bialka Tatrzanska topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
hg001
27 élménybeszámolót írt
27
19 éve tag
2011.03.08. 11:43
Igen, ez így van.
Sokadszori tapasztalatunk, hogy Bialka Tatrzanskára csak hétközben szabad menni. Ide jár síelni fél Krakkó, Nowy Targ, stb., ezért hétvégén brutál tömeg van.
Hétközben viszont kiváló!
szilvih0106
10 élménybeszámolót írt
10
13 éve tag
2011.03.08. 00:05
Nem rossz a pálya, (kezdő-középhaladó síelőnek), de ekkora sorokat még sehol sem láttam. Teljesen el voltam képedve a birkatürelemmel ácsorgó embereken, akik minimum 10 percet vártak síléceiket össze-vissza karcolgatva (Mi pont vadiúj síkkel mentünk, pech). Aki itt van, az vajon nem tudja, hogy nem messze oda Szlovákiában Tátralomnicon és Jasnán sorállás nélkül lehet síelni? Ráadásul ugyanolyan napijegyárért. Igaz, nem este 10-ig, csak 4-ig, de addig legalább ugyanannyit csúszol, mint itt este 10-ig sorbanállással. Ezt onnan tudjuk, hogy odafelé Donovalyban és Jasnán is megálltunk csúszni, és Donovaly semmi nem volt (hétvégén) ahhoz képest, ami itt hét közben van. Szombat délelőtt 10-kor itt már parkolóhely sincs, a félórás sorállás a jegypénztárnál kezdődik.
Egy jó dolgot azért el kell mondanom: rettentő figyelmesek a kisgyerekesekkel, meg gondolom, a kezdőkkel. Tárcsásnál mindig áll ott valaki, hogy adja a tárcsát, sőt még futottak is pár lépést a 3 évesemmel, hogy biztosan fennakadt-e rajta.:)
Ha mégis erre tévedtek, azt ajánlom, ne a napijegyet vegyétek, (hacsak nincsenek extra kevesen), hanem a pontos rendszert használjátok, mert a sok sorállás miatt kevesebbre jön ki, ráadásul, ha felmegy bennetek a pumpa, és otthagyjátok az egészet még vissza is térítik róla a fel nem használt pénzt.
családos (pici gyerekes) csúszásra inkább ajánlom a környékbeli kis pályák egyikét, mi végül (első nap után) Murzasischle pályáján voltunk, tömeg semmi,gyerekeknek tanulni tökéletes pálya.
A lengyelek egyébként kedvesek vendégszeretők, és az árak is teljesen jók, de egy komolyabb síelésre nem tartom jónak ezt a részt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.