Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Maribor Pohorje topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
akos.g
51 élménybeszámolót írt
51
13 éve tag
2011.12.28. 21:47
Szerencsere meggyogyultam, igy voltunk tegnap is, ma is. Szallasrol nem tudok sokat mondani, mert szuleimtol, a hatarszelrol ugrottunk at mindket nap kb. 100 km-rol. Napi berlet 24 EUR.

Tegnap a kabinos tetejeben szornyu allapotok voltak, szetolvadt palya, hatalmas tomeg, azonban a masik oldalom az Areh-nal kellemes meglepetes fogadott bennunket, amikor atmentunk az ingyenes sibusszal, ami felorankent jar. Egyben voltak a palyak, koszonhetoen a mas fekvesnek, sorbanallas sem volt.

Ma mar az Areh-nal kedtunk, oda mentunk autoval, nem is jartunk a masik oldalon. Kb. 15 km-rel tobbet kell menni es az utolso 10 km a hegyen fel, de most, hogy csak ott jok a palyak, megeri oda menni. A buszos oda-vissza ut es a kabinossal a fel-le menet miatt kb 1 orat lehet igy megsporolni. Parkoloban volt boven hely reggel 9kor, amikor mentunk, sot meg kesobb sem telt meg teljesen. A Pisker II alatt ma szuzhoban tudtam huzni az ivet, ami annak fenyeben meglepett, hogy a napokben nem esett ho.

Osszessegeben nagyon jo 2 napot toltottunk itt a hohiany ellenere is. A korulmenyekhez kepest rendben van a hely, de vitathatatlan, hogy nagyon kellene itt is a friss es sok ho.
Előzmény: (Zoltán52 128651)
Zoltán52
23 élménybeszámolót írt
23
13 éve tag
2011.12.28. 17:38
akos.g; vincem: Hogy alakultak a dolgaitok? A beszámolótoknak biztos más is örülne. Mi hétfőn jöttünk haza, délig még síeltünk, akkor pár szem hó is esett fent Arehnál. Zoli
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.