Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Liv77
54 élménybeszámolót írt
54
13 éve tag
2012.02.10. 15:07
Jót mosolyogtam a részletes leírásodon:) az én hozzászólásom csak annyi, hogy kérjetek rumot a teába, én úgy ittam:D egyébként meg imádom a retró teát:)
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2012.02.10. 14:48
Sziasztok!
Elolvastam néhány bejegyzést és a következőket tenném hozzá.
Én már az alsó parkolós időszakban jártam erre a terepre,akkoriban 20ft volt egy pár virsli,meg 10ft egy tea a faházban.A pályát Mi síelők tapostuk meg és indult a tányéros.Ez volt 20 éve.
Ma írunk 2012 februárt.A gázolaj 450ft,ratrakok dolgoznak és fűtött WC-s farönkösben lehet étkezni.
Számtalanszor leírtam már,most is megteszem:ha már Audi Q7 autóval felmegyek a Mátrába és kifizetem a 60ft/km üzemanyagköltséget,nagyon nem tartom elegánsnak az étel,ital árak boncolgatását.Én így élek,így teszek,mert ezt tanultam a családomtól és az Egyetemen.
Múlt héten M.óvárnál kiálltam arra a tetves MOL kútra,ahol az undorítóan drága gázolaj mellett öten 500ft-ért könnyítettünk magunkon,majd ezzel a WC jeggyel vehettem újabb 15 perc sorbaállás után egy doboz tetves Burn genyát.Na ott 20 év kereskedelmi tapasztalattal nem keveset tanultam a lehúzás művészetéből.
Az van,hogy a sok tetű újgazdag a legnagyobb szarevő,aki a Földön létezik és ott kicsinyeskedik,ahol csak tud.
Az ilyen első generációs felkapaszkodott buzeránsokat kitakarítanám legszívesebben a sípályákról,mert elemi tudás nélkül,ordítozva síelnek,már ha azt lehet annak nevezni.Délben betérnek a hüttébe és verik a nyálukat minden mondvacsinált baromságért.Ausztriában ezt kiemelten megteszik ezek a vadbarmok,nyilván magyarul,mert általában akkora bunkók,hogy nem beszélnek semmilyen világnyelven.
A hócipőm tele van ezekkel,inkább mennének curling vagy más buziknak való helyre,mert időnként teljesen tönkreteszik a feelinget.
Én tudom,hogy Mo-on 3 millió profi síelő van,de kérem ne vegye magára ezt senki,csak úgy leírtam,amit a Sípark is megtett már párszor nyilván más,diplomatikus nyelven és hangnemben.
Az egy más kérdés,hogy az általánosítás nagyon rossz megoldás,mert valóban nem mindenki tolvaj a sípályán,éppen ezért ki kell tenni azt a cukrot és citromot.
Bocs az erősebb fogalmazásért,de így talán érthetőbb a dolog.
Sok Havat Mindenkinek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.