Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Murau - Kreischberg topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
balumaci
30 élménybeszámolót írt
30
13 éve tag
2012.03.06. 09:56
Én sem voltam megelégedve az oktatással Murau-n, mivel a gyerek semmit nem tudott alkalmazni abból amit ott "tanult", semmilyen fejlődést nem láttam rajta, de talán majd most itáliban , az én oktatómnál jobb lesz , visszatérve a beszámolódhoz, engem egyvalami nagyon zavar .. Ott "mindenki magyar" a büféstől a WC-s néni-ig kivéve a bérletpénztárosokat . Igazán lehetne annyira figyelmes a tisztelt üzemeltető hogy olyan valakiket ültet oda akik legalább alapfokon beszélik kicsiny nyelvünket, vagy esetleg olyan valakit aki magyar, de perfekt német, és angol nyelvtudással rendelkezik. Ez talán minden odalátogató honfitársunknak jólesne...
skithehill
3 élménybeszámolót írt
3
12 éve tag
2012.02.25. 11:11
1991. óta síelek a Kreischbergen, az utóbbi években már az egész család (feleség, két gyerek).
Mi 3-4 napokat töltünk itt, a gyerekek kedvence, tényleg családbarát, gyakorlatilag mindenki magyar, szinte német szót is alig hallani.
Most január 27-29 között síeltünk itt, nagyon jó volt az idő, minden pálya üzemelt. A fekete 1-es is tökéletes volt, még délután is. Én sem értem, hogy a sok kezdő miért akar délután fáradtan lemenni rajta.
Családoknak tökéletes terep, nem lehet eltévedni, jól belátható, széles pályák vannak.
Off piste pályák nincsenek, így ez nem a freeridereknek való hely.
Nagyon jó lenne, ha végre a kabinos végétől induló csákányos helyett is lenne egy modern, buborékos ülőlift. Szerintem ezt az üzemeltető is sejtheti, mert hallottam, hogy nemsokára megoldják. Úgyszintén ideje lenne a Rosenkranzra menő ülőliftet is egy újra cserélni. Állítólag az egyetlen tányéros húzólift aljától fog a Rosenkranzra menni egy új ülőlift.
Esztikénél síelt a kisebbik gyerekem, tényleg aranyos szőkeség, de az oktatói pályáján még nem ért a csúcsra. De hát fiatal és biztos nagyon jó lesz majd.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.