Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Magyar síterepek összefogása - közös bérlet? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
mitro
1153 élménybeszámolót írt
1153
16 éve tag
2012.11.10. 19:25
Alakul. Én úgy képzelem el, hogy minden síterepen lehessen venni éves bérletet, ami csak az adott síterepre érvényes, + 20-30 %-os felárral országos éves bérletet, ami az adott síterep beléptetőrendszerének felel meg. Ha valaki ezzel a bérlettel megy egy másik síterepre, akkor a pénztárban kap egy aznapra érvényes napijegyet.
Az éves országos bérlet eladásából származó többletbevétel az adott síterepet illeti meg, függetlenül attól, hogy ki, hol, mennyit síel. Az síterepek egymás közötti elszámolására nincs ötletem, mint ahogy a visszaélések elkerülésére sem, de biztos lenne megoldás.
Előzmény: (TGeree 143016)
TGeree
178 élménybeszámolót írt
178
16 éve tag
2012.11.10. 13:27
Ennek a kivitelezéséhez az kellene, hogy mindegyik résztvevő síterepnek egységes legyen a beléptető rendszere ami a kártyát olvassa.
Ezután a számítógépes adatbázis meg tudja mutatni (na itt is kéne közösködni vagy egy külön cégre bízni az adatokat), hogy ki, melyik síterepen, mennyit síelt.

Ezután arányosan lehet elosztani a szezonjegyek bevételét.

Értelem szerűen egy ilyen közös bérletnek minimum 30%-al drágábbnak kellene lennie, mint a legdrágább "egyterepes" szezonjegynek.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.