Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2012.11.12. 16:41
Ez tényleg egy jó hír!

Telitalálat lesz az új lift azon a pályán.
pocahontas
58 élménybeszámolót írt
58
11 éve tag
2012.11.11. 10:21
Nem tudom sokaknak mi a bajuk a tányéros liftekkel. Ha egy kicsit is tudsz síelni, akkor gond nélkül használható!Snowboardosoknak is.
Hajrá.
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.11.11. 01:09
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Végre egy jó hír!

Hosszas várakozás után végre megszületett a zöldhatósági döntés a sípálya teljes környezet és természetvédelmi felülvizsgálatának ügyében, melynek a sízők számára is legfontosabb része az új Doppelmayer tányéros liftünk engedélyezése.

Zöld utat kapott a beruházás, így van még esély ebben a szezonban a megépítésre és reméljük a működésre is. Szerencsére tavaly már elkezdődtek az előkészítő munkálatok, így most nem kell a nulláról kezdenünk, de azért még jelentős munka van hátra. Mindent meg fogunk tenni, hogy a liftet még az idei szezonban üzembe tudjuk helyezni.

A típus méltán híres az Alpokban, ott rendkívüli kényelme miatt kezdő pályák mellett található. Nálunk egy változatos lejtésű, és reméljük a profik számára is népszerű új pályát fog kiszolgálni (3/A), mely egyben a snowpark felvonója is lesz. Hazánkban ez az első ilyen típusú lift, bízunk benne, hogy tetszeni fog a hozzánk látogatóknak és kicsit megváltoztatja a visegrádi pályáról kialakult, csak kezdőpálya, képet. A snowpark korábbi felvonója, az eddig csak a szánkósok által használt 3/B pályán kerül felállításra, így a teljes 3-as pálya az eddigi leghosszabb besíelhető hóágyús pályánk lesz (400 m), végre tehermentesítve az 1/A pályánkat. Reméljük a behavazásával sem lesz gond, az idei évtől köszönhetően a vízmű fejlesztésének, több vizet fogunk kapni, így már nem ez lesz a szűk kapacitás. Jó hír még, hogy a korábbi snowpark alapját szolgáló Big Air nagy ugratónk így végre optimális helyre kerül a katlan tetején, és nem fogja a kezdő síelőket akadályozni az 1/A pályán, mellyel nagymértékben nő a biztonság is.

Még több kisebb meglepetéssel is fogunk szolgálni, de idén mindenképpen ez lesz a legnagyobb attrakciónk. Reméljük a közlekedési hatóság is tenni fogja a dolgát, és a négyszeresére emelt eljárási díjért, gyors ügyintézéssel fog hozzáállni az új lift üzembe helyezéséhez.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Az új Doppelmayer tányéros lift tervezett nyomvonala
DSC01473.JPG
DSC01482.JPG
DSC01631.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.