Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2012.11.26. 00:56
Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy még az idei szezonban használható legyen az új lift.

Az építése hamarosan kezdődik, és még Karácsony előtt remélhetőleg be fogjuk fejezni. Az üzembe helyezéshez még sajnos egy új hatósági eljárás szükséges, de ígéretet kaptam a gyors ügyintézésre a közlekedési hatóságtól. A várható üzembe helyezés így január közepe.

Hogy idáig eljutottunk az sem kis eredmény, tekintettel a rendkívül bonyolult ügyintézésre. Mi az építési időt profi szervezéssel a minimálisra fogjuk lerövidíteni. Szerencsére a beton alapok már készen vannak, az oszlopok felállítása, összeszerelése, kábelezése és a kötél felhelyezése, végtelenítése van még hátra. Ezt már hidegebb időben is el tudjuk végezni.

Amennyiben előbb jönne a tél, úgy a sípálya természetesen az építéstől függetlenül üzemelni fog.

A jövőbeni tervek megvannak, de ha eddig bonyolult ügyintézésről beszéltem egy lift felállításánál, bele gondolhattok, hogy mi vár ránk egy ilyen arányú fejlesztésnél. Most egy ideig nyugalmat szeretnék, a közvetlen célok elérésére koncentrálunk teljes erőnkkel.

Figyelmetekbe ajánlom, a Síarénával és Kékestetővel közös szezonbérletünket, mely a Síaréna szezonjegyével egyező áron vásárolható meg nálunk is hamarosan. Remélem sokak érdeklődését fogja felkelteni, és számítunk főleg az esti sízéseken, Budapesttől alig egy órára, a Közös Magyar Síbérletet használókra.

Mindenkinek kívánok jó téli felkészülést, bízva havas Karácsonyban és hosszú síszezonban!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (rsebi 144266)
rsebi
80 élménybeszámolót írt
80
16 éve tag
2012.11.25. 11:38
Nagyon szuper lesz ez az új lift, Budapest közelében egyetlen ami használható is lesz. Kérdés, hogy mikorra lesz kész, mikor fogom tudni kipróbálni?
Felmerült bennem, hogy egy-két év múlva le lehetne cserélni a nagytányérost is mondjuk esetleg ülősre(???), meg esetleg új pályarészt is ki lehetne valahogy alakitani, mondjuk a heggyel szemben.
Minden esetre ezt az új tányérost biztosan ki fogom próbálni, már alig várom.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.