Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
bocitravel
3 élménybeszámolót írt
3
11 éve tag
2013.02.11. 14:45
Kedves Garosz!

Először is sajnálattal olvastam az általad leírtakat.
Az a helyzet, hogy én már tegnap értesültem a sofőrtől, hogy 2 személy nem vette át a síbérletet, gondolom ti voltatok azok.
Ezt a Donovaly síbusz járatot már 5-ik éve csináljuk, melyben együttműködünk a Donovaly síközponttal.
Röviden leírom, hogy mi a menete a különböző szolgáltatások igénybevételének. Egyébként ez a buszban is elmondásra kerül.
A megérkezést követően, amíg az utasok átöltöznek a sofőr vagy a kísérő felveszi a pénztárból a síbérleteket, és azokat a busznál kiosztja max 5-10 perc. Tehát a síbérletért senki nem kell sehova mennie.
Az egyéb szolgáltatásokat, mint pl.: kölcsönzés, oktatás a partnerünk (Patty-ski, FunPark-ban) biztosítja a buszjegy ellenében, ott már nem kell fizetni.
Ez egyébként szintén le van írva a weboldalunkon.
Az, hogy az általad szervezőnek nevezett személy nem értett semmihez, furcsának találom, mivel heti 4 alkalommal megy ki Donovalyba, heti több mint 100 emberrel.
Összeségében úgy gondolom, hogy a síbérlet átvételénel csúszott félre valami, és a többi esemény már onnan tovább növekedett.
Arra kérlek, hogy keress meg az elérhetőségeinken, hogy át tudjuk beszélni az ügyet.
Előzmény: (garosz 154525)
garosz
4 élménybeszámolót írt
4
11 éve tag
2013.02.11. 12:57
Pedig rá volt írva a lapra, hogy honnan jövünk. És ha nem esett volna le Gabikának, hogy boci travel, akkor milyen alapon mondta volna, hogy nem az ő szervezésük.

Nem azt állítom, hogy te céged a hunyó ebben az egészben, mert ha a boci travel rendesen végzi a dolgát, akkor mindez elkerülhető lett volna. De mégsem ajánlotta fel senki, hogy gyorsan felhívja a boci travelt, vagy ajánl akármilyen más megoldást.
Valahol ez is része a vendégszeretetnek, mert bár nem dolgotok, hogy felhívjátok a boci travel munkatársát, de nem tettetek semmit, hogy idézőjelben jobban érezzük magunkat.
Előzmény: (pattyski 154522)
pattyski
1345 élménybeszámolót írt
1345
22 éve tag
2013.02.11. 12:35
Üzentem a bocitravelnek, hogy nyilatkozzanak ezügyben.
Előzmény: (garosz 154519)
pattyski
1345 élménybeszámolót írt
1345
22 éve tag
2013.02.11. 12:33
Velem beszéltél. De egy szóval sem említetted hogy kell visszaút. Lefelé meg nem tudhattam.
Gabika nem tudta hogy milyen busszal jöttél, csak a Boci busznak ingyenes ez a szolgáltatás.
Amint láttad a legnagyobb csúcsban jöttél, nem nagyon volt időm hosszabban senkivel sem foglalkozni.
Ami a jegyet illeti, nekem fogalmam sincs hogy a bocitravel hogy állapodott meg, hol kell átvenni a jegyeket.
Mellettünk is van kassza, azt hittem ott átveheted.
Ezt a sofőrrel kellett volna lerendezned.

Néha amikor sokan vannak, nem tudok mindenkinek az off bajában segiteni, mert én is csak 1 ember vagyok és nem tudom klónozni magam.
Ami a mi szolgáltatásunkat illeti, azt 100% ra igyekszem csinálni, de más off dolgokra csak úgy tudnék koncentrálni ha elhanyagolnám a vendégeinket.
És még igy is elkövetek hibákat. De ebben az esetben úgy érzem nem mi voltunk a hunyók.
Előzmény: (garosz 154519)
garosz
4 élménybeszámolót írt
4
11 éve tag
2013.02.11. 11:51
Te is ott dolgozol? Lehet beszéltünk is. A buszsofőr azt sem tudta hol a kölcsönző, a szervező meg azt mondta le kell gyalogolni.

Aztán beszéltünk a kölcsönzőssel, és egy Gabika nevű alkalmazottal is lenn a fun parknál és ők sem segíttetek. Pedig mi is segítséget kértünk volna, hogy hogyan juthatunk fel a központhoz és nem említettek semmilyen motoros szánt. Az a vicces, hogy még azt is mondták, hogy kocsival gyorsan fel lehet menni...totál abszurd, buszos utazásnál:P

Az az igazság, hogy akikkel beszéltünk látszott, hogy csak azt szeretnék, hogy hagyjuk békén. Pl. a Gabika, annyit mondott, hogy ő nem tud segíteni mert más szervezés, és már ment is el.

A kölcsönző főnöke, aki beszélt magyarul először meg azt mondta át tudjuk venni a jegyet, fél óra után már azt mondta nem. És csak húzogatta a vállát. Totál kétségbe voltunk este és nem érdekelte.

Megmondom őszintén elég bizalmatlan vagyok, ugyanis láttam a kölcsönzőben, hogy be vannak jelentkezve facebookra(bár most nem facebookon vagyunk) de lehet, hogy éppen most is vele/veled beszélgetek.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.