Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a 3 völgy: Val Thorens, Les Menuires, Meribel, Courchevel topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Békássy Szabolcs
120 élménybeszámolót írt
120
19 éve tag
2014.01.24. 15:47
Január 11-18 ig voltunk ott, az elején kisebb gondok akadtak a hómennyiséggel, több helyen apró kavicsok voltak a pályán, ami ezidáig a 3 Völgyben számomra szokatlan volt, de tudjuk, hogy egész Európát hóhiány sújtotta mostanáig. A 3. napon viszont esett rá egy jókora friss réteg, onnantól kezdve csak szuper latívbuszokban tudok szólni a pályákról :) A Meribelbe, St. Martinba levezető hosszú kékek fantasztikusak voltak :) besíeltük Courchevelt is, ott is fantasztikusak voltak a pályák... a korábbi hozzászólok által említett kezdők tömkelege csak Val Thorens központi részére korlátozódik, ilyen tömeggel más részeken nem találkozol, sőt lézengenek a síelők a pályán... Felvonónál sorban állás továbbra is ismeretlen fogalom, leszámítva a Funitel Peclet-et Val Thorens központjában, viszon 4 percnél tovább ott sem álltam egyetlen egyszer sem a sorban :)Val Thorens-ben most először szálltunk meg, pezsgő az élet, viszont a jövőben nem fogok ehhez a településhez ragaszkodni... Les Menuiresben, St. Martin-ban, Meribelben jobb áron meg lehet szállni, s a tömeg is ismeretlen fogalom :)
Előzmény: (Giovanni 167790)
Giovanni
9 élménybeszámolót írt
9
12 éve tag
2014.01.24. 13:08
Mekkora hó volt? Mire számítsak? Febr. 1től megyünk és aggaszt ez a 90-170cm-es hóvastagság! Ez még nem az az összes sziklát elfedő vastag púder de a helyszíni szemle után lehet hogy te mást mondasz és ez a 90-170cm nem is igaz :D
Előzmény: (szraymy 167599)
szraymy
25 élménybeszámolót írt
25
15 éve tag
2014.01.22. 12:14
Mi is hazaertunk 3volgybol. Szep volt, jo volt, de ugy igazabol azt kell mondjam, hogy nagyobb a fustje mint a langja. Talalkoztam mar jobb minosegu palyakkal sok helyen,de ami a legzavarobb volt, hogy rengeteg a kezdo sizo, aki itt akar megtanulni, nem gyozod oket kerulgetni barmerre is mesz. Es nem a gyerekekre gondolok itt, akik rendezetten,sioktatokkal tanulnak hanem a felnottek akik eppen ott pihennek meg ahol kedvuk tartja, nem szamit hogy a palya kozepe vagy szele vagy epp egy meredekebb resznel, hogy utolso percben vedd eszre oket.
Persze nem volt ez csalodas, sem olyan nagy gond, de nagyon feltuno volt mas siterepekhez kepest. Ha vki ezutan megy es kerdese van majd megprobalok valaszolni ra ha tudok.
A szallasunk Val Thorensben volt, es a siberletet 30% kedvezmennyel vasaroltuk meg, ezt a lehetoseget nem lattam mas telepuleseknel a 3Volgyben.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.