Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Nassfeld topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pistabácsi
248 élménybeszámolót írt
248
17 éve tag
2014.02.27. 14:49
A helyzet az, hogy ha visszaolvasol egy kicsit, a fórum topicok között találsz néhány bejegyzést erre vonatkozóan. Hivatalosan ez szabálytalan....nem egy honfitársat vettek már ki a sorból, vagy egyszerűen nem engedte be a kapu, mert nem a pénztárnál váltott bérlettel akart csúszni...nem régen írták, hogy kisgyermekkel mentek, így ketten akartak egy bérletet használni...a kamera ezt is kiszúrta...mint ahogyan azt is kiszúrják, ha egy adott bérlettel egy idő után másik személy akar a felvonónál becsekkolni...persze nem mindig ilyen éber a személyzet..most szerencsétek volt....
Előzmény: (tibma 170638)
tibma
60 élménybeszámolót írt
60
10 éve tag
2014.02.27. 14:02
Sziasztok!
Ez alatt konkrétan azt értem, hogy pl. vasárnap szakadó esőben érkeztünk meg a pályához 9-10 óra között. Már a parkolóban megtalált egy úr, aki elmondta, hogy 4 napos bérlete van, ami ma jár le. Ma ők már nem akarnak síelni az idő miatt, ezért a 2 bérletét eladja 50 euróért. (1 bérlet 43+5 EUR) Kicsit bizonytalankodtunk, de megvettük. Aztán mivel kb. 1 órát töltöttünk a hegyen (a rossz körülmények miatt), amikor lejöttünk mi is eladtuk.
Az első nap, amikor csak dél körül értünk oda, akkor is jött egy hölgy, hogy ők reggel óta ott vannak, ideadják a 2 bérletet 60 euróért. Ez annyira nem volt jó vétel, de azt hiszem ez is megérte.
Remélem a fenti "kereskedés" nem minősül illegális vagyonszerzésnek :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.