Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Baleset a sípályán topikból

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
foldesjimko
13 élménybeszámolót írt
13
11 éve tag
2015.01.15. 15:59
Sajnos nem hiszem, hogy elő keríthető a baleset okozója! Mikor az eset történt, a sokk és minden más miatt, nem jutott eszembe, hogy elkérjem az illető elérhetőségét! Annyi minden kavargott a fejemben, hogy mi lesz a kislányommal, akivel ketten voltunk, hogyan fog majd hazajutni ő és az autónk... stb. A mentőben jutott először az eszembe, hogy nem kértem el nevet és telefonszámot. Ebben kicsit én is hibás vagyok, nem voltam rákészülve, hogy én is szenvedhetek balesetet, ezért nem tudtam, hogy mit csináljak az éles helyzetben. Másrészről, ugyan ez vonatkozik a vétkes félre is, hogy lehetett volna benne annyi betyár becsület, hogy lekísér az orvosi szobába és ad címet! Ez van, az ember holtig tanul...
Előzmény: (nyugiba 177825)
foldesjimko
13 élménybeszámolót írt
13
11 éve tag
2015.01.15. 15:40
Igen feljebb volt egy tapadós rész,ott én is majdnem orral érintettem a havat, mikor először csúsztam rá, de nem ez volt a gond és igazából még nem tudtam eldönteni, hogy mi a rosszabb: önhibából , vagy más hibájából balesetet szenvedni! Senkinek nem kívánom , hogy végigélje azt amit én és előttem már jó páran átéltek egy töréssel végződött sí baleset kapcsán! Még mindig csak ezt tudom szajkóznii: VIGYÁZZATOK A PÁLYÁN LÉVŐ TŐBBI EMBERTÁRSAITOKRA!
foldesjimko
13 élménybeszámolót írt
13
11 éve tag
2015.01.15. 15:28
Köszönöm, bár ezt a szezont már ki kell, hagynom, de Tél lesz jövőre is::: :)
Előzmény: (Fidosan 177823)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Olasz Gergő
571 élménybeszámolót írt
571
17 éve tag
2015.01.14. 14:34
Láttam amikor összeszedtek, azt hittem más okból volt a baleset mert pont ezen a részen az egyik hóágyú nem volt jól beállítva és nagyon vizes volt a hó. Én kétszer majdnem kiugrottam a kötésből úgy megállt a sí alattam csak a rutinnak meg az éveknek volt köszönhető hogy megúsztam sokan nem voltak ilyen szerencsések. Mint a rajzfilmben a két sí egymás mellett az ember meg repült előre fejjel. :D
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
2015.01.13. 22:26
Részvétem a balesetért.

Szerintem a videó felvételek alapján talán azonosítani lehetne a felelőst. Ha nem maradt ott és nem adta meg az adatait, akkor ez "jogi eset".

Javaslom, hogy egyeztess az üzemeltetővel. Talán még megvannak a videó felvételek.

Mielőbbi gyógyulást kívánok és a felelőtlen száguldozók megfékezését.
Fidosan
189 élménybeszámolót írt
189
13 éve tag
2015.01.13. 22:20
Szomorú ilyenről olvasni, bárkivel előfordulhat és gyakorlatilag nem is tudom lehet e tenni ellene.... felelőtlen emberek voltak vannak és lesznek... jobbulást!
foldesjimko
13 élménybeszámolót írt
13
11 éve tag
2015.01.13. 12:53
Balesetem Eplényben!

Január 08. Szülinapom utáni nap, ideális porhó csodás pálya várt Eplényben! Legkisebb lányommal, jókat csúszkáltunk, Nagyon jól éreztük magunkat! Nem volt tömeg, de sajnos egyel többen voltunk a pályán mint kellet volna... 14 óra körül az 1/B pálya felső piros szakaszán egy hátulról érkező síelő társam véget vetett idei sí szezonomnak! Össze akadtunk és kifordultam és háttal még jó 15 métert csúsztunk együtt. A bal lábam a léce alászorult és megfeszült. Mentést kellet kérni, mert nem tudtam lábra állni: A balesetet okozó úr és pár síelő megvárta ,mentőst, majd tovasiklottak...

A Pályaügyeletes Mentős kollégának ez úton köszönetet mondok oda adó segítségért és arra, hogy vigyázott kis korú leányomra, míg a hazaszállítását Budakalászra el tudtam intézni, később a Veszprémi Baleseti Sebészetről, ahova Mentővel bevittek. 20:30-kor már túl voltam a 2 órás műtéten amit a bal alsó lábszáram min két törött csontján hajtottak végre! Hálám immár a Veszprémi trauma osztályt is illeti!

Síelő társaimnak üzenném, már végre otthonról: Vegyük komolyabban a hátulról érkezők felelősségét, hogy ne okozzunk Fájdalmat, Gyötrelmet és minimum 3 hónap kiesést a normális életből a vétlen csak szórakozni, siklani vágyó embereknek!!!

Ha esetleg ez az üzenet után a baleset okozója magára ismerne és megkeresne, neki is hálás lennék...
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.