Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Grúzia topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
robi
141 élménybeszámolót írt
141
22 éve tag
2015.12.29. 18:57
Szia!

Igazad van, itthonrol nehez megszervezni.

En jovore, azaz 2017 febuarban szeretnek oda szervezni egy gimis csapat.

Szallas helyet nem talalok konyeden....

Ha tudsz olyat ami jo egy 30-40 fos csapatnak, szoljal kerlek. Nekunk turistaszallo jelegu hely is megteszi.

En ertem, hogy meg nem lehet a kovetkezo szezonra meg helyet foglalni viszont az idei arakkal tudnek szamolni, hogy kb mibe kerulne.... Hatha kitudom ugy hozni, hogy legyen eleg jelentkezo....

Ha tudnal ossze hozni ottaniakkal, vagy akar te legyel a middle-mant, nekem igy is jo, ugy is jo.....

koszi

Rob
Előzmény: (jóska63 184573)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2015.12.08. 09:03
"Ez egy kicsit más, mint amikkor önjelölt lavina oktatók lavina kurzusokat tartanak itthon"
??
Előzmény: (jóska63 184573)
jóska63
526 élménybeszámolót írt
526
15 éve tag
2015.12.08. 07:53
megkérdem a helyieket mi újság van, az tudom, hogy pár hete az összes kötelet felrakták és a székeket kezdék el felszerelni. Megkérdezem a lifttársaságot, hogy mi a helyzet mindenesetre.

Az elmúlt héten jó kis hó esett és kurva hideg volt. A marketing nem az erősségük :-), bár nem is tudnának mit kezdeni, ha hirtelen megjelene 1000 ember, hogy jöttünk sielni, mert szállás az alig :-).

ABS a repülön: az ABS honapján fenn van az IATA jováhagyás, ezt check in-nél jelezni kell, hogy van egy ilyen cuccunk és bemutatni ezt a papirt. Erősködni kell, hogy fogja fel a check in-es, mert ugyis észreveszik és akkor nagyobb a kalamajka. Általában, tapasztalataim alapján nem engedik feladni, de volt már, hogy kötelezően fel kellett adnom. Általában fogalmuk sincs mi az, Kutaisiban ment át szerintem a legkönyebben :-), Bergamoban a legnehezebben, ott nekem is szétkellett szednem.

Egy dolgot nem árt tisztázni a csoportok magatoknak szervezitek én, ha szóltok, hogy x fő ledealelem a helyiekkel, mivel én nem vagyok mindig ott, sőt keveset leszek ott, de megbízható helyiek vannak. Illetve nem egyszerű szerintem itthonról leszervezni, illetve a cerka is vastagabban fog és kevesebb a bizonytalanság.

Bérelni semmit sem lehet ott (pontosabban sok pénzzért a német heli-ski cégtől lehet, ha ép nem kell nekik és oda oadja - van aza pénz), ha freeridolni akartok, magatok és barátaitok érdekében legyen nálatok lavina set, a hegyi mentő szolgálat kezdetleges, tavaly a vezetőnéllaktunk elég sokat beszélgettünk.

Kellő igény esetén tudok szervezni egy hetes lavina oktatást oda magyarul amerikai lavina oktató papírral rendelkező mukitól, aminek a végén Level1 képesítést kaptok, ha ilyen igény van akkor én is ott leszek :-) tanulni, ismételni sohasem árt. Ez egy kicsit más, mint amikkor önjelölt lavina oktatók lavina kurzusokat tartanak itthon. Egy ilyen kurzus 4-6 fő a létszám.

Illetve ha freeride sielés oktatás is körvonalódik, ami alapvető hó ismeretek, utvonal választás, illetve hogyan is kell mélyhóban sielni. még kb 2 hét és jönnek véglegesednek a dolgok.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.