Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
cska
125 élménybeszámolót írt
125
17 éve tag
2016.10.19. 15:49
Hallelúja!
Reménykedem, hogy az új irányba beletartozik az is, hogy a snowboardos is sporttárs. Az elmúlt szezonokban elvétve volt nyitva a snowpark mert nem lőtték rá a drága havat (mindent az alpesi sízőknek hiszen ők vannak itt régebb óta alapon, zárójel bezárva.
Hajrá! Kemény telet!
Síaréna Vibe Park
736 élménybeszámolót írt
736
11 éve tag
2016.10.17. 22:18
2016-tól vár az Intersport Síaréna Eplény!

Megköszönve a Nordica-nak a több éves közös munkát, 2016-tól új irányba indulunk. Névadó szponzorunk mostantól az Intersport Magyarország, így a sícentrum ezentúl Intersport Síaréna Eplény néven üzemel majd.

Az Intersport több évtizedes múltra tekint vissza a síelés és a sportszerek világában, ennél fogva kitűnő szakmai partnerünk lesz a sípálya üzemeltetése során. Nagy reményekkel kezdjük meg a közös munkát.

Az új névhez egy új arculat is társul. Természetesen fő arculati elemünket, a sílécekből és snowboardokból álló hópihét megtartottuk. Bízunk benne, hogy elnyeri tetszéseteket az új megjelenés.

Célunk továbbra is, hogy minél több örömteli, havas percet tölthessetek nálunk. Így a változáshoz fejlesztések is társulnak. Új kölcsönzőt hozunk létre, amely Intersport Síkölcsönző néven üzemel idéntől, és egy Intersport Shop is helyet kap majd a pálya aljában.

Természetesen az étterembővítés is folyamatban van, ahogy ígértük, valamint további újdonságokkal is készülünk.
Kemény telet jósolnak, készítsétek a síelő izmokat és figyeljétek híreinket! ;)

Ui: Kőszedő közösségi programot tartunk október 30-án. Ha időd engedi várunk szeretettel az Intersport Síarénában, Hóországban!
ISA-1.jpg
ISA-2.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.