Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
bord
35 élménybeszámolót írt
35
17 éve tag
2016.12.16. 07:23
Köszönöm a hozzászólást :)
Jó a medve:)
Előzmény: (csabor 191104)
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
2016.12.15. 23:40
Sokat gondolkodtam, hogy hozzá szóljak a kaució vitához vagy sem. Az utóbbi időben nem nagyon írok a lapra, mert nem értek egyet azzal ahogy a szerkesztők a hozzászólásokat kezelik, de ennek ellenére nem akarom megváltoztatni a sihu-t.
A fórumozók talán a sihu látogatók 10 %-át teszik ki, ennek ellenére rendszeresen olyan jogokat kívánnak maguknak, olyan intézkedéseket követelnek, amelyekhez semmi közük.
Tudomásom szerint egyikünknek sincs tulajdona sem a sihuban, sem az eplényi pályában. Akkor mi jogon követelünk bármit? Elmondhatjuk a véleményünket, s ennyi. A cégvezetés pedig azt csinálja amit a legjobbnak tart.
Mi a lábunkkal szavazunk. Ha nem tetszik egy szolgáltatás nem kell igénybe venni.
Eplény a történtek ellenére tele lesz a szezonban, mert a hazai kínálatban nagyon jó helyen áll. Ha üres pályák lennének, bizonyára a tulajdonos is másként viselkedne. A fórumozók által "ideálisnak tartott üzleti magatartástól" Eplény messze esik, ezért alakul ki minden évben valamilyen témában parázs vita, ezért "teremnek" Eplény fanatikusok. A marketinges csinálja a dolgát a tulajdonos érdekeinek megfelelően, s jól csinálja.
Nekünk pedig az a szerep jut, hogy segítsük egymást, ismereteket adjunk át, jól érezzük magunk, s törekedjünk arra, hogy mások is jól érezzék magukat, hisz síelni jó!

Csabor az élvezeti síelő
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.