Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
csababarca
25 élménybeszámolót írt
25
12 éve tag
2017.01.25. 10:56
Igen, és akkor megy a zúgolódás...de amúgy a hüttében is ez volt, tolakodás, ő csak egy forrócsokit vesz,úgyhogy megy előre...ott is egyedül voltam ugye, ültek 4en egy 8 fős asztalnál, kérdezem szabad? és így nagy duzzogva odahányták,hogy igen...mondom köszönöm, és továbbmentem inkább, leültem a gyerekekhez.

Gaboca!
Köszi a választ, akkor ez lehet a dologban. Oktató lesz a megoldás szerintem is.
Előzmény: (maci-laci 193238)
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2017.01.25. 09:14
"Az oktató a lehető legjobb megoldás!"

Tudja hol a hütte! Arra kell kezdeni a kanyart!
Előzmény: (gaboca 193241)
gaboca
3376 élménybeszámolót írt
3376
15 éve tag
2017.01.25. 09:04
Mindenkinek van egy erősebb oldala, arra szereti elkezdeni a kanyart is, és az megy kicsit jobban, jobbkezesek általában balra, figyeld meg magad ha semmi nem akadályoz ösztönösen merre kezdesz kanyarodni.
Az oktató a lehető legjobb megoldás!
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2017.01.25. 08:57
Tökéletesen igazad van, ez nem kukacoskodás.Az a poén, hogy ezek a "kedves" emberek utána meg reklamálnak, hogy sokat kell várni a liftnél. A kezelő személyzetnek kellene hathatósabban fellépni mint ezt a sógoroknál is sokszor láttam már. Udvariasan, de határozottan.
csababarca
25 élménybeszámolót írt
25
12 éve tag
2017.01.24. 22:37
Voltam ma Eplényben, jobb volt mint tavaly, téli hangulat volt,mert volt mindenhol hó, nem csak a pályákon. Viszont keddhez képest sokan voltak, főleg 10-13h között, ott várakozni is kellett. De valami gyerekverseny volt, azért volt ez, utána eloszlott a tömeg, nem kellett sorban állni.

Igazából csak a pároslécezésemet próbáltam fejleszteni,de ez egyedül nem fog menni, kérek egy oktatót jövőhéten. Ami probléma,hogy a bal oldalam felé nagyon szépen vezetem élén a sít, és tökéletes biztonságot érzek, jobb oldalam felé viszont nagyon nem akaródzik, bizonytalan vagyok,és bár megcsinálom,de nem az az érzés,mint a másik oldalra. Pedig elvile a jobb lábam az erősebb, illetve sérülesem se volt soha. :( Na de majd oktató megnéz és kijavítja,valami rossz technikai bevésődés okozhatja.

Ami érdekes, hogy a magyar mentalitás azért jelen van, például felvonóban, ketten mennének, beállok harmadiknak melléjük,de egy helyet kihagyva,hogy ne érezzenek tolakodónak, erre én rámegyek a szalagra egyedül, ketten meg megvárják a következőt...és akkor persze hogy nem halad a sor, ezt eljátszották nem kevesen, kortól,nemtől függetlenül. Bár a gyerekek jöttek,őket nem érdekelte.
Ilyet külföldön nem tapasztaltam,volt,hogy egy család mellé beültem,vagy anya apa mentek a kislánnyal,én a kisgyerekkel utánuk, külföldiek voltak, sose volt ilyen,hogy feltöltsük a felvonókat.

Na mindegy, lehet csak szőrszálhasogatás,de fura volt nekem.

Jah, egyébként fent a felvonónál mostmár van térkép, és táblák,hogy melyik út melyik pálya, és merre megy,szóval figyelik a fórumot.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.