Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
bertazs
107 élménybeszámolót írt
107
11 éve tag
2017.02.01. 10:32
Kedves Rezső!
Szerinted van esély arra, hogy a felső piros és az erdei kék pályát a nagy tányéros felvonóval megnyissátok? Én egyszer régen már csúszhattam rajtuk és azóta várom az újabb alkalmat, hogy a gyerkőcőknek is megmutathassam.
Üdv: Berta Zsolt
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2017.02.01. 08:20
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Eddig 10 cm friss hó esett és még most is esik. A szerpentin út hókotrása megtörtént, szükség esetén ismételjük! Téli gumival fel lehet jutni hozzánk, de biztonságképpen hólánc is legyen a csomagtartóban.

Miközben Budapesten vegyes halmazállapotú csapadék esik, nálunk szigorúan havazik, így ismét a szerencsés oldalon vagyunk. Hajnal óta folyamatosan megy hókotrónk, és köszönhetően a tegnapi rendkívüli sózásnak, nincsen jegesedés a hó alatt, így már most is jól járható a szerpentin út rövidebb feljárata (11-es út 40-41 km között). Mivel jelenleg is szakad a hó, folytatjuk a hókotrást, így biztonságképpen nem árt ha hólánc is van a csomagtartóban.

Ma, szokásos szerint, 9-21 óráig vagyunk nyitva, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal. 17 órától a snowpark (3/A) és a Doppelmayr tányéros lifttel is. Kedvezményes, hétközi árak és 3+1 akció! Működik minden szolgáltatásunk, a sí és snowboard iskola (bejelentkezés 06303905972), kifogyhatatlan Nordica kölcsönzőnk, megújult büfénk a melegedővel. A snowtubing (hófánk) pályánk is üzemel és a sípályák melletti, szánkózó területeken is van friss hó, kérjük a sípályák bekerített területére ne menjenek át szánkóval, a balesetek elkerülésének érdekében ott tilos szánkózni.

Bátran el lehet tehát indulni hozzánk, a Nagy Villám-hegyen igazi tél van! Aki nem hiszi, járjon utána, vagy nézze meg kameráinkat (5 db)!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.