Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bigmafa
36 élménybeszámolót írt
36
8 éve tag
2017.02.01. 21:10
A Te tanácsodra oda mentem először, de mondom mielőtt berontok az irodába, megpróbálkoztam a pénztárnál, hogy tudjak mire hivatkozni. (kellemetlen lett volna ha berontok, majd udvariasan a pénztárhoz kísérnek, hogy itt kezdjem az ügyintézést :)
A pénztáros hölgy itt is teljesen félreértett először (persze, "beszél angolul", de ő is új jegyeket állított ki először.)De aztán hamar sikerült megértetni vele mit akarok, és teljesen természetesen mondta, hogy semmi gond, de kell a gyerek fotóhoz, merthogy 7 napos jegyről van szó. Ezen felbátorodva végül a Zahradiste büfé melletti pénztárban, mellettem a gyerekkel vívtam meg a lent részletezett harcomat :)

Nekem úgy tűnt, hogy igazából ez nem egy "hivatalos" út, de telefonon a főnök engedélyezte. Végülis az irodában nem jártam.

Valahol megértem hogy nem szívesen adnak ilyen jegyet, mert ezt elég "kreatívan" is fel lehetne használni. Persze, a fizetős gyerekjegyet is, de ott kisebb a pénzügyi bukta az üzemeltetőnek.
Viszont én azt mondom, hogy oldják meg valahogy a visszaélések elkerülését ha már ezzel csábítják a kisgyerekes családokat, még ötletem is lenne rá hogyan - kedvezményes jeggyel a beléptető kapu adjon más fény/hangjelzést, ezzel növelve a lebukás veszélyét. Egy kis trilla, és piros-zöld fény egyszerre, így a felvonókezelő simán kiszúrhatja a visszaélést - és még a hardverhez sem kell hozzányúlni :)

Nem ez a world first problem, de a kényelmünkhöz nagymértékben hozzájárult :)

Friss infó - ma esett egész jó kis hó (10cm körül), emiatt is nagyon kevesen voltak a pályán, és oltári jót síeltünk - egész nap 12 percet (!) töltöttem felvonóra várással :) A nagy kék pályát sajnos ma is hamar szanaszét síelték (bár a forgalom kicsi volt, talán a melegebb idő miatt?), de a többi remek állapotban volt. A hőmérséklet 0 fok körül volt, teljes szélcsend. Remélem nem melegszik nagyon fel az idő.
hangyalany
106 élménybeszámolót írt
106
13 éve tag
2017.02.01. 20:50
Hol sikerült kiállíttatnod az ingyenjegyet? A Nova Hola pénztárja fölötti irodában? (Nekünk pár éve ott kellett intéznünk.)
Előzmény: (Bigmafa 193550)
Bigmafa
36 élménybeszámolót írt
36
8 éve tag
2017.01.31. 17:38
Donovalyból jelentem - Zahradiste oldal.

Tegnapig csodálatos napsütés, remek idő, ez mára annyira nem mondható el - szitálás, hideg (-4 lent /-8 fent, de ennél jóval kevesebbnek érzik). A tanuló pálya kivételével szinte minden felvonó megy, a pályák jó állapotúak - kivéve talán a legnagyobbat, amit nagyon hamar összetúrnak (még hétközben is), és nyomokban már füvet tartalmaz.

Breaking news - sikerült a gyerkőcöknek ingyenjegyet szerezni! Nem volt egyszerű - vittünk itthonról Lupus-os bérletet, és ahhoz próbáltam ingyenjegyet szerezni a kicsiknek. A pénztáros hölggyel kb 10-15 percig szócsatáztam - ugyanis nem jól beszélt angolul (gyakorlatilag csak 10 szót ért, a mondandó többi részét ignorálja, ami veszedelmes kombináció) és így először elvette a 7 napos jegyeinket, majd akart fizettetni kb 400 EUR-t. Azt hitte újra minden jegyet meg akarok venni, a "régi" jegyeket meg csak leadom. Heves gesztikulálás, magyarázás, vérnyomásemelkedés után végül leesett neki, megejtett egy telefont - és visszakaptuk a jegyeinket, és megkaptuk az ingyenes jegyeket a gyerekeknek! Szóval a dolog lehetséges, de óvatosan, nem árt ha valaki tud fordítani, és a beadott jegyeket nem szem elől téveszteni! :) Gyerkőc legyen ott, mert fotó kell.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.