Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Peganum
10 élménybeszámolót írt
10
6 éve tag
2017.12.29. 18:18
Késôbb próbálkoztak a hóágyúval, de feladták. Zárásra már masszívan esett a hò. Kb 2 után volt elfodható állapotú a pályák nagy része. A sûrû ködtôl nem sokat lehetett látni. + hogy a világítást már 2 körül belôtték.
Előzmény: (Peganum 197673)
Peganum
10 élménybeszámolót írt
10
6 éve tag
2017.12.29. 14:06
Elsô napom itt, sajna nem tùl pozitív :( eddig.
+ Kinyitottak , a jegyek elôszezoniak. Az új lift nagyon baba 😀.
-A pályák kezdôk számára rossz állapotban vannak, a profiknak megy a jég+jégkásán való síelés. A fellazított hó valójában jégdara ,keverve helyenként 2 ökölnyi nagyságú jégdarabokkal. Nagyon dobálja a lécemet.
Reggel kapartam a jeget a kocsimról, mely optimizmussal töltött el. Reméltem hóágyúztak, sajna nem! Kb 11 körül elkezdett esni a hó, akkor sem kapcsolták be az ágyúkat. Most 2 óra van ,a leesett hó még mindig nem olvadt el a fa felületeken.
Mint kezdô hiányolom a hálókat nagyon necces helyekrôl. Háló pedig van, csak éppen összetekerve hever a fabódék mellett! Ha valamelyik pózna , kijön a helyérôl nem sietik el visszatenni.
A csákányos felvonónál kialakíthattak volna ez pici lapos részt, hogy ne csússz vissza , mikor párhuzamosban van a léced. Apró dolog, de nagyban javítja a konfortérzetet.
Amikor a vendégek kiszállnak a nagy liftbôl egy erôs balost kell nyomni. Egy szem mobil vaskorát (2m széles) hivatott megakadàlyozi, hogy be ne zuhanj a nem túl messzi szakadékba, ha valami nem a tervek szerint történik! Én szerencsés voltam mert a hóba hullottam, egy srác a sárban kötött ki.
Az éterem elôtt kész akrobatika leparkolni síelésbôl, olyan rohadt meredek . Nem csak én szenvedek mások is.
IMG-20171229-120913699.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.