Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
istvanbakter
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2022.01.23. 11:38
Kedves Rezső!
Érdeklődni szeretnék hogy az F felvonó aljától a C felvonóig ki lehetne-e jelölni pályát, mert ha össze lenne kötve akkor jelentősen hosszabb kék pályát kapnánk (most az útjában lenne talán kerítés, járda). A terepviszonyok alkalmasak rá? Lehet hogy nincs elég lejtős szakasz, holnap megnézem...
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2022.01.22. 08:23
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Jó hírek, mától nyitva a 3/A pálya és a Dopi tányéros lift!

Éjjel mégis tudtunk hóágyúzni, bravúros csapatunk befejezte a hiányzó láncszem behavazását, mától nyitva a 3/A pálya is, a népszerű Doppelmayr tányéros lifttel. Ezzel az összes hóágyús pályánk működik, a hozzájuk tartozó liftekkel, így jelentős sorállás már tényleg nem várható. Szép napos időnk lesz, ráadásul az éjjel újabb adag természetes hó is esett, így már fehér a pályák környezete is. Hamisítatlan tél van a gyönyörű Visegrádon, ráadásul már szánkózni is lehet a pályákon kívüli területeken.

Ma is 9-22-ig leszünk nyitva, hosszított nyitva tartással, az 1/A, 2/A, 3/A és bébi pályákkal, valamint 5 db felvonóval. 17 órától már kedvezményes árak, ráadásul 3+1 kedvezmény a kisebb társaságoknak. Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskolánk is (+36303905972). Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

A szezon legszebb hétvégéje áll előttünk, érdemes időben érkezni, vagy a délutáni kedvezményes, esti síelést választani, mert akkor vannak kevesebben. A hideg kitart a jövő héten is, az összes éjszaka tudunk hóágyúzni, így friss hóréteget kap szinte az összes pályánk. Aki a hét végi látogatott időszakot kerüli, annak ajánljuk a kedvezőbb árú hétköznapokat, vagy estéket, abban az időszakban nincsenek sokan nálunk.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
p20220122-071151-3000.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.