Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
miskaatehenes
3 élménybeszámolót írt
3
4 éve tag
2022.02.27. 07:19
Írok majd hosszabban is, de megerősítem nyugiba beszámolóját, tegnap egészen 11-ig kiváló hóviszonyok voltak (nekem élménysíelés számba ment), és érdemi sorbanállás sem volt a 4 ülésesnél, 11 után persze a felmelegedés miatt fokozatosan romlottak a viszonyok, amíg késő délutánra vissza nem fagyott a pálya.

Mivel 8.30-tól este 7-ig végig a pályán voltam egyértelműen azt tudom mondani, hogy 2-3 percnél soha sem volt nagyobb sor a 4 ülésesnél,
amit nagyban elősegített, hogy végig ment a B csákányos és az edzésen részt vevő síiskolások is ezt használták. Az esti sielésnél egyenesen be lehetett csúszni a felvonóhoz, egyáltalán nem volt sor.
Előzmény: (nyugiba 215565)
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
2022.02.26. 19:14
Ma reggel sikerült korai madárként (Early Bird) 8h42-10h30 között egy jót síelni a pályán. Kiváló hóviszonyok, minimális sorok a 4 személyes felvonónál. Még a kiszállásnál levő deszkákon is volt egy kis dér, ha már az üzemeltetők sajnálják onnan a havat.

Érdemes volt korán (nekem 6-kor) szombaton is felkelni, mert ebédre már haza is értünk. Sajnos ma is láttunk valakit, akit tepsiben vittek el a pályáról.

Vannak ott profik, magukat profinak gondolók, átlagos tudású síelők és kezdők is. Nem igazán értettem, hogy miért kellett a kitűzött pályán gyakorló versenyzők/siiskolások melletti szűk helyen a versenyzőkkel párhuzamosan zavarogni egyeseknek. Jobb élni és élni hagyni. Mondjuk azt sem értem, hogy a nem versenyzők/síiskolások elől miért nem zárták le azt a pályát.

Mindezzel együtt hálás vagyok, hogy ebben az enyhe időben is van egy pálya, ahova másfél órán belül el tudok jutni és kiváló pályán napsütésben siklani a rokonsággal együtt.

Hajrá, Sípark!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.