Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chopok dél és észak topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sziszó78
22 élménybeszámolót írt
22
9 éve tag
2022.03.04. 07:23
Sok minden igaz, ahogy más is írta. Gopasson kell jó előre napijegyet venni, ha nem mész akkor lemondani. Ezt minden indok nélkül elözőnap éjfélig megteheted 1 eur kezelési költség mellett. Ha elbambulnál akkor ez 5 eur, az érvényességi napon délig, ha nem kezded meg a síelést.

Ill. van "kedvezményes" jegy 13óra után, de 39 eur....szóval elöbbre nem vagy, mintha online 2 héttel előre vennél jegyet.

Ami még opció, ha TMRes szállodába mész. Mi januárban voltunk a Hotel SKI-be, elég retro szálloda, de szépen karban van tartva és fel is újították az elmúlt években. Itt 49eur volt reggelivel és síbérlettel egy éjszaka/fő, kétlégteres 4 ágyas szobában.

A pálya meg izlés kérdése is, én nem vagyok egy jó sielő, de amelyik pálya nyitva volt azon tudtam élvezeteset sielni...na jó délen azért maradtam a piroson, ill. idén hó se nagyon van.....minimum egy méterrel kevesebb, mint akár 2 éve.
Előzmény: (Baccs 215667)
százas
218 élménybeszámolót írt
218
12 éve tag
2022.03.03. 22:01
Sok igazság van abban, amit tapasztaltál, ám azért ez a hegy sokszor nyújt szenzációs sí élményt. Szeretem, holnap megyek!
Előzmény: (Baccs 215667)
Baccs
1 élménybeszámolót írt
1
2 éve tag
2022.03.03. 19:48
Gopass pálya soha többet...osztrák árszint, cserébe rosszul kezelt pályák, van ratrak, de nem koptatják el... hiába a megfelelő időjárás, jégfoltos buckapálya az egész pár óra alatt, nagy tömegek, főleg hétvégén, lökdösődés, tolakodás.
Modern siközpont, jó felvonók, szép környezet, a személyzet nem valami kedves, külföldiül nem nagyon szeretnek beszélni.
Az egyedüli pálya ahol nincsen semmilyen opció a napi jegyen kívül, se 2-3-4-5-6 órás, se délelőtti, se délutáni jegy...egy kisgyermekes családnak nem ajánlom, anyuka mondjuk síelne egy órát naponta amíg apa vagy valaki vigyáz a gyerkőcökre, nincs más csak a teljes árú napijegy... váltóban sem lehet használni a másik bérletét, mert arcfelismerő rendszer van, letiltják a gopass kártyát, és ugrott a síelés!
A szállás olcsóbb mint nyugat európában, de a környezet, a minőség is arányos az árral.
A parkolók fizetősek, hétvégén 9 körül már megtelnek, hosszú sorok a pénztáraknál, már ha épp egynél többet megnyitnak... A jegyárakat pedig állandóan változtatják, a gopass alkalmazással olcsóbb ugyan, de így is osztrák árszint. A pálya meg... jóvanazúgy...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.