Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Jester
25 élménybeszámolót írt
25
14 éve tag
2010.01.02. 19:04
Már nem azért, de örülj neki hogy megadják a lehetőséget a hozzászólásra és a nyilvános kritizálásra. MINDEN joguk meglenne ahhoz hogy a saját weblapjukon moderálják a nekik esetleg üzletileg nem túl jótékony hozzászólásokat mégsem teszik. Sőt itt van ez a fórum is, és a régi fórumuk is elérhető. Erről ennyit. Annak kéne örülni, hogy van két remek hely az országban ahol lehet csúszni.
Előzmény: (zsoci 78134)
zsoci
552 élménybeszámolót írt
552
18 éve tag
2010.01.02. 17:09
Az új módival a kritizáló bejegyzéseket próbálják kiiktatni vagy legalább is minél hamarabb elsülyeszteni.
Egyébként a fő bejegyzés alatt ki van írva hogy hány hozzászólás van, ha arra ráklikkelsz megjelennek az adott bejegyzéshez tartozó hozzászólások.
Előzmény: (gyulimuli2 78112)
gyulimuli2
221 élménybeszámolót írt
221
16 éve tag
2010.01.02. 11:00
Tisztelt sibarátok vagy akár a sipark vezetősége /ha olvassa/! Lehet hogy én vagyok béna de elmondaná valaki, hogy a fenébe kell használni a sipark új blog ill fórum oldalát? Bejelentkeztem be is jön néhány dolog, de se uj hozzászólást irni se egy másikat elolvasni nem tudok. Nekem csak angol nyelvű karattyok jönnek be. Nem tudom mi ez az új módi de kezdem úgy érezni, hogy az új oldal nem értünk van! Eddig a hozzászólásokból elég sok infót lehetett tudni a pálya állapotáról amit a tisztelt sibarátok osztottak meg velünk. Ez úgy érzem itt ezen a fórumon működik is! A tisztelt sipark valamiért ki akarja talán zárni ezen hozzászólásokat? Jó lenne ha egyszerűbbé és átláthatóbbá tennék ezt a dolgot mert egyébként elismerés a munkájuk iránt! Ha valaki kapcsolatba tudna lépni a siparkkal és felhivná figyelmüket vagy nekem elmagyarázná hogy működik ez az oldal megköszönném !
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.