Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Lungau régió: Fanningberg, Grosseck-Speiereck topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
szafec
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
2010.01.09. 09:01
Hali csenguska!
El tudnád küldeni a szállás elérhetőségét? Lehet, hogy minket is érdekel!
Előre is köszönöm!
Üdv: Szafec!
Előzmény: (csenguska 79132)
csenguska
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2010.01.09. 07:34
Sziasztok!
Én is megosztom gondoltam a tapasztalatokat. Tegnap jöttünk haza Fanningból. Csak 2 napot síeltünk, először Fanningbergen aztán Grossecken. Mindkettő nagyon tetszett, de talán nekem is Fanningberg volt a befutó! A grosseki kék, ami erdei szakaszokkal tarkított nagyon jeges volt pedig szakadt a hó, és nem túlzok sok helyen kb. 2 m széles alig lehet normálisan fékezni, szegény párom a boarddal nagyon le is zúzta magát rajta. És a nagy hóesésben + benne a felhőben kb 10 m volt a látóütáv, hát én nem nagyon szeretem a vaksíelést... De nagyon profik felvonók, meg a gyerekeknek ahogy néztem a síoktatás és létesítményei. Még ugrálóvár is van nekik stb. Sorbanállás gyakorlatilag nem volt. Sokféle jegyet lehet különben venni. Ahogy láttam mindegyik terepnek van külön jegye is, ez egy pár euróval olcsóbb csak ugyan de ha csak egyikre akarunk menni akkor minek kidobni a pénzt az ablakon. Sőt nagyon sok variáció van, 2 órás is pl. vagy pontrendszeres ami nekem speciel jobban megérte volna, de nem tudtam róla, csak mikor visszaváltottam a bérlete a kaucióért (3euro). érdemes utána nézni annak aki gyerekkel van, esetleg tanítgatja a többieket, szerintem sokat lehet azzal is spórolni aki nem egész nap síel folyamatosan. Itt sem volt sorbanállás és minden pálya nagyon klassz, havas nem jeges, maximálisan kezelt. A hüttékben 9euróért lehetett egy főételt kapni, nem kis adagot.
A szállásunk Fanningban volt, nagyon klassz, tudom ajánlani ha valakinek szállás kell, egy egész ház, 12 fő is elfér benne, Fanningberg kb 1,5 km lehet.
Hát remélem segítettem, ha valakinek kérdése van, írjon nyugodtan.
Ja és tegnap hazafelé Mariborig szakadt a hó, autópályán 80-90, nem tudom most milyen lehet a helyzet, de mindenki csak óvatosan. A hegyi utak nagyon rosszak voltak max 50-nel mindenki, de talán mostmár letakarították őket.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.