Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Murau - Kreischberg topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
yager01
19 élménybeszámolót írt
19
16 éve tag
2010.01.17. 09:17
Az árat tekintve mindennel együtt, kb. 44e Ft lenne fejenként az éves fenntartási költség. Ez a mostani árakat figyelembe véve kb. 160 EUR, ami 8nap 7éjszakával számolva 23EUR napi ktsg-et jelent. Ez az általad belőtt napi szállás árakat figyelembe véve az alsó határon mozog. Mellette szól, hogy ez az összeg nem változik, egy 4csillagos pályaszállás, bármikor elcserélhet, és szerintem bármikor bőven éves önköltség felett kiadható. Ellene szól az, hogy 2 személyes és, hogy "leragad" az ember....
Előzmény: (sergius 80422)
sergius
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
2010.01.17. 01:58
Szia!

Szerintem ne izgulj a szallaskereses miatt! Itt Murauban ha idoben, 1-2-3 honappal elotte foglalsz, tuti, hogy talalsz megfelelot, ha nem tudod elore, hogy mikor lenne jo, akkor is akadnak szallasok. En egy apartmanban futok, es takaritok, itt sincs tele a szezon, mert uj meg, es ezert kevesen ismerik. Szerintem mindig lesz ehez hasonlo. Ismerosomeknek van ilyen joguk, es el akarjak adni. A leragadast nem ertem, mert ezek a jogok altalaban cserelgethetoek. (aztan lehet, hogy amit ajanlottak ez pont nem.) 25 evre elore....hosszu es biztos draga + gondolom ennek is van eves fenntartasi dija. Kerdezted, hogy mennyi 1 het, 20-35eur/fo/nap kb. van olcsobb is akar 15 eur, de az messzebb van a palyatol.

Udv.:
David
Előzmény: (yager01 80414)
yager01
19 élménybeszámolót írt
19
16 éve tag
2010.01.16. 23:11
Üdv. Mindenkinek! Érdekelne a véleményetek, hogy egy (+) élményekkel teli síelés után mennyire érdemes "leragadni" a Kreischberg-i síterepen. Konkrétan egy esetleges üdülési joggal történő "leragadásra" gondolok (ClubHotel). Egyáltalán nem ismerem Ausztria síterepeit (első síelésem volt)ezért érdekel, hogy Ti akik esetleg bejártátok a környéket, mi a véleményetek? Mi számít szerintetek elfogadható árnak egy mondjuk jan-feb-i időszakra szóló 2+1 személyes apartmanra (1 hétre), 23-25 évig? (több ilyen hirdetés is van a neten, de elég nagy a szórás) A mostani apartmannal szerintem szerencsém volt (árat, és időszakot illetően). Attól félek, hogy főszezonban, nem biztos hogy találni fogok nem horror áron kiadó pályaszállást... Mennyire jellemző, hogy "tele lenne" a net évközben jobbnál jobb lastminute ajánlatokkal (akár fórumokon, akár szállodák oldalán)? Tényleg szerencsém volt, vagy könnyen lehet olcsó, minőségi szállást találni, ha időben elkezd keresgélni az ember? .... előre is köszönöm a véleményeket.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.