Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kohalmi
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
2010.01.23. 20:07
Szab!
Egyetértek veled! Az egyik mátrai terepen is így van, nincsenek is buckák!
Csatoltam egy szép fotót a csíkarénáról ami = az élvezhetetlen síkörülményekkel!

Egyébként a múltkor nagyon kiakadtam Eplényre, mert szerintem nem hiteles a tájékoztatásuk, mert én abnormálisnak tartom, hogy egy 10-30 méter széles hócsíkot sípályának hívnak (méghozzá azon rögtön 3-at is jelöl a csuda sítérképük)!

Tudom, hogy ezek az adottságok és nem lehet rajta változtatni, na de könyörgöm miért kellett ennyi pénzt ide költeni?! Ülőlift? Hát kéremszépen ez egy fantasztikus dolog, de úgytűnik a következményekkel senki sem számolt. A kevesebb néha több... ezt már többhelyen is olvastam. Ebben az értelemben én azt mondom, hogy nem kellett volna ülőlift és akkor megmarad az átlag 20 méter széles "sípálya" annak a max. 1000 embernek aki Eplénybe jár(t). Kedvenc síterepem volt eddig kis hazánkban eddig a "bakonyi csoda", de mostmár a hideg is kiráz tőle! Jól tudok síelni, többször is kaptam profi síoktatást, nagyon jó síoktatóktól, de az eplényi pályán szorongás a sízés. Ez nem csak szimpla panaszkodás, hanem "véresen" komoly ügy, ugyanis a tegnapi napon egy "nagytudású" síző elütött a pályán, kitérni nem tudtam mert nem láttam, de ha láttam volna akkor is HOVA???!!! A következmény: rándult váll! KÖSSZ EPLÉNY!

Belém lehet kötni a beírásomért kedves Eplény funok (én is az voltam), de NEKEM NE MONDJA SENKI, HOGY NORMÁLIS EZ AZ ÁLLAPOT!!!

Nem azt mondom, hogy ez csak Eplényben történhet meg (nem vagyok hülye), hanem azt mondom: Eplény akkorát fejlesztett, amit a fejleszthetetlen pályák már nem viselnek el. Baleset ne adj Isten életveszélyes helyzetekbe hozva ezzel az odajáró sízőket!

Szóval én inkább sorban állnék a csákányosoknál, minthogy elvegyék tőlem a sízés örömét és szabadságát!
Előzmény: (Szab 81362)
GetOneShot.jpeg
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
18 éve tag
2010.01.23. 15:17
Érdekes, ahogy Mariborban megoldják a "ratrakolás üzemidő alatt" kérdést. Aki nem ismeri a helyszínt annak mondom, hogy a pályák Maribor város széléről indulnak (a mázlisták) ezért a városiak este, meló után mennek síelni. Az egész pályarendszer ki van világítva. Az első ütemben 9-16 óra között lehet csúszni. Lezárják a pályákat. Utána a ratrakok rendbe rakják lejtőket. A második ütemben 17-21 óráig lehet csúszni. Eplényben erre elég lenne 31 perc!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.