Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Zermatt - Matterhorn topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
teletabiii
56 élménybeszámolót írt
56
19 éve tag
2010.02.01. 20:47
T. MM !

Köszi a választ ! A Monte Rosában 35 CHF a félpanzió a szállásár felett, ami nem tűnik túl soknak (igaz egész hétre kell rendelni), de jó volna tudni, mit kap cserébe az ember. Nekem valahogy nagyobb kedvem lenne főzőcskézni esténként, de elég nagy a társaság, akik szerintem inkébb a kényelmesebb megoldást választják.
Előzmény: (MM 82705)
MM
566 élménybeszámolót írt
566
15 éve tag
2010.02.01. 20:37
teletabiii

A szállást már láttam kívülről :-)

A félpanzió tapasztalataim alapján jó ötlet svájci szállásokon, de nem tudom mi a gyakorlat ezen a szálláson (ami azért elég olcsó...) Általában viszonylag bőséges és jó minőségű a választék egyszerűbb hotelekben is, de azért nem kell 8 fogást és Michelin *-os minőséget elvárni. Ha el akarsz valahova menni pl Taesch-ben vacsorázni, egy pizza kb 23 CHF-nél kezdődik...Saláta kb 8-20 CHF, komolyabb egytál étel kb 30-35 CHF (egy jó steak persze elérheti a 35-50CHF-et is).

Hütték tekintetében: A nagy felvonó állomásoknál modern, mozgólépcsős, steril és igényes éttermeket találsz: Trockener Steg, Riffelberg, Gornergrat és a Klein Matterhorn (ami ugye még hermetikusan zárt is...).

A Rothorn-on és a Sunnega-n nagyobb faházas hütték vannak, ezek nekem már jobban tetszenek.

De a kedvenceim a kis faházak, pl: Tuftern-nél, Findeln-ben és a Furgg környékén van pár klasszikus kis hütte és a Plateau Rosa-n lévő kis étterem is hangulatos (itt szuper a Brie sajtos, sonkás pannini...de ez már Olaszország!!!:-)

MM
Előzmény: (teletabiii 82697)
teletabiii
56 élménybeszámolót írt
56
19 éve tag
2010.02.01. 20:15
Mi márciusban megyünk Zermattba síelni, pontosabban Tasch-ben a Monte Rosa appartmanházban lesz a szállásunk. (ami egyébként nem drága, kb. 30000 Ft/fő/hét az ára). Ezzel kapcsolatos a kérdésem is, ha van valaki, aki volt már ott. Egyrészt próbálta-e valaki a félpanziót, megéri-e rendelni ? Másrészt mivel érdemes eljutni a sípályára: vasúttal vagy van a szállodának saját buszjárata ? Van-e hütte ajánlatotok a hegyen ?
Olasz oldalon kb. 30 euróval olcsóbb a 6 napos kombinált bérlet, próbált valaki interneten rendelni ?
Minden választ köszönök.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.