Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kisgyerek ülőslift topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
2010.02.03. 22:43
Ez minden sísuliban így van, egyik síoktató sem tud magával 10 gyereket felvinni, egyrészt biztonsági, másrészt lift kapacitási (ülőhely) okokból kifolyólag.
Alapszabály, hogy kezdőhöz és fiatalokhoz nem adunk gyereket, illetve mindig arra az oldalra teszed, ahol a liftház van, mivel be/kiszállásnál, ha úgy van a liftes segít.

A tavalyi szezontól egyre több ülőfelvonó épül automatikusan csukódó/nyitódó lábtartó&biztonsági korláttal. Ill. a hibrid felvonók (kabin és ülőszék egy kötélpályán) is elsősorban a síiskolák miatt lettek kitalálva és nem a "normál" vendég miatt.
Előzmény: (apalermoi 82918)
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
18 éve tag
2010.02.02. 21:14
olaszoknál (bár biztosan máshol is), az olasz kisgyerekeket simán beültetik idegen felnőttek mellé, nem egyszer én is kaptam magam mellé egy-egy lurkót, volt, hogy csak ketten voltunk. Nem mondom, hogy nem volt bennem félsz, és miután kiértünk, egy nagy sóhajtás. Mi van, ha valami idióta mellé sikerül ülnie majd az enyémnek pár év múlva, aki csak szimpla vakmerőségből már 20 méterrel a cél előtt kinyitja a lábtartót?? Már pedig tudjuk, hogy van elég belőlük a pályákon. Azért necces.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.