Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sátoraljaújhely topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
natloz
38 élménybeszámolót írt
38
15 éve tag
2010.02.07. 12:16
Tisztelt Leslei2!
Szívesen megszólítottam volna a a vezeték nevén,de sajnos az adatlapjában nem szerepel.Levelében pedig nem fedte fel a kilétét.Ezért szíves elnézését kérem!
Azt gondolom míg én úgymond " legyenek szívesek az ajtót bezárni" szívességet kérem a vendégtől addig ön jóhiszemüleg átértékeli "csesztetésre".
Azzal,hogy Ön engem portásnak és királynak és utastársait alattvalónak nevezi úgyszólván sértő.
Mivel semmi nem nyerte el tetszését ezért azt kívánom önnek,hogy találja meg lelki boldogságát ha síelni vagy kikapcsolódni vágyik!
Bocsánatát kérem,hogy mosolyogtam!
Az utasoktól pedig szíves elnézést kérek,hogy alattvalónak nevezték őket!
Én ide írom a nevem:
Takács Zoltán
Üzemvezető h.
Előzmény: (leslie2 83548)
leslie2
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.07. 10:16
Mi is tegnap jártunk ott, és az előttem szólóhoz hasonlóan utoljára. Fél óra sorban állás a jegyért egy kis szobában, ahol az itt mosolygó üzemvezető h. ( Zoli ?) folyamatosan cseszteti az embereket, hogy zárják az ajtót, stb. Klasszikus portás féle, aki úgy érzi, ő a király, a vendégek meg az alattvalók. Amúgy az ajtót zárnák, ha beférnének. :) Aztán kiderült, hogy aznap tértek át az új számítógépes rendszerre. Hát mikor, ha nem csúcsidőben ! Mire az ember sorra kerül, közlik, hogy a jegyárak pont a duplájára nőttek a közöltekhez képest :O ! Előttem egy nyugdíjas bácsi így csak az unokáinak tudott jegyet venni, mert annyi pénz volt nála. Persze kiírás ezekről sehol nincs. A pálya. Na annak nem nevezném, voltam már sok helyen, de máshol a gyerekpályák hosszabbak, mint ez. 300 méter. Fél óra sorban állás megint a felvonónál. Na aki ezt tervezte, az sem volt még sípályán, mert lecsúszás után az embereknek felfelé kell menniük a felvonóhoz. :( ???? De az igazi "Kalandpark" feeling csak ezután jön. Valóban kalandos. A játék neve: le tudsz-e jönni sérülés nélkül. Sokan írták, hogy jeges pálya érzés. Valóban, csak épp fordítva. Amikor a buckás havon mész, csúszik a léc, majd mikor műanyagra érsz, egyszerűen megáll. Az igazi az, amikor egyik lábad a hóban, a másik műanyagon. Úgy nyúlnak a szalagok ha nem esel el, hogy az csak csoda. Ha mégis leértél, akkor ismét 30 percsorban állás. Nekem is sikerült 3x lecsúsznom egy délután alatt 2400-ért. Néhányan egyébként inkább lecsatoltak, és felsétáltak. A kiszolgáló személyzet egyébként (1-2 kivétellel) egyáltalán nem segítőkész. Olyanok, mint az üzemvezető helyettes: nézik, ahogy egy gyerek kiesik a felvonóból, és várják, hogy felálljon. A varázsszőnyegen pl. egy helybeli lakos indította újra a gépet, mert már hárman estek egymás nyakába, és megnyomta a vészleállítót. A tanuló pálya meg 40 (!) méter hosszú. Amúgy ott jó volt a hó, sokan ezen csúszkáltak.
De hogy valami jót is írjak, az üzemvezető (István ? ) nagyon korrekt ember, egész nap a pályán segédkezett. A hófánk nem rossz, és a parkolójegy meg nem 300, csak 100 Ft-ba került óránként. De sokkal több jót nem tudok sajnos írni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.