Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Oxigényes víz vs ágyaspálinka topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
kárpáthycsabi
27 élménybeszámolót írt
27
17 éve tag
2010.11.01. 21:55
Fene tudja. Én általában elég nagy tempóban érkezem a lifthez, de a 170-es pulzust nem hiszem, hogy elérném. Ha fókával tolom felfelé akkor igen, az sport, lefelé pedig inkább kikapcsolódás.
Előzmény: (Bukfenc 92117)
Bukfenc
547 élménybeszámolót írt
547
15 éve tag
2010.11.01. 20:41
Sörapu! Kedves szesztestvér!:)
Nekem az a sport mikor a lifthez érve is 170 a pulzusom! Neked szíved joga úgy síelni, ahogy neked jó!! A kocsmák a pályán üzleti vállalkozások!!:D:D
"Barátokkal, jó levegőn, kicsit mozgunk, jókat baromkodunk és kocsmázunk." Így is jó, de én így jobban szeretem: Barátokkal, jó levegőn, sokat mozgunk, jókat baromkodunk, síelés után kocsmázunk! Alig van különbség szerintem!
Előzmény: (Sörapu. 92106)
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2010.11.01. 20:29
Mint írtam nem török pálcát az ágyas felett sem de natúrt jobban szeretem, ezért nem is szoktam készíteni.Ami a nevezett barackot illeti nem szoktam udvariaskodni a véleményemet az arcom igen hamar tükrözi :D Azért egy építő kritikával élek.Amennyiben letöltöd az ágyról egy sűrű tűll anyagon vagy nagyon finom szűrőn engedd át. Mondjuk ez csak esztétikai dolog az ízét nem befolyásolja :D
Előzmény: (Sörapu. 92106)
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2010.11.01. 20:16
Na jól bedobtam a kavicsot a vízbe.
Mondjuk ez volt a célom:)
Replacira reagálva: sportolás közben én sem iszom soha, ez most komoly. De persze mindenkinek mást jelent a sport. Nekem pl a futás, amikor a pulzus a normál 45-55 közötti értékről 170 fölé megy. Nálam ez a sport. Ha bringázni megyek az már lazább akkor pár sör már belefér. De elnézést kérek mindenkitől, már látom ebből nagy balhé lesz, de nekem a síelés alpesi amatőr változata nem sport. Mit csinálok? Beülök a felvonóba, az felvisz én meg szépen lecsúszok. Még csak nem is lihegek. Nem sport, de az egyik nagy szórakozás az életben. Barátokkal, jó levegőn, kicsit mozgunk, jókat baromkodunk és kocsmázunk. Mert ez erről szól. És mielőtt megkapnám, hogy nem erről, akkor megkérdezem, hogy mit keres ott ez a rengeteg kocsma.
Ismét komolyan, aki ismer tudja, hogy rövidet egyáltalán nem iszom, ez alól kivétel a sípálya és azt is főleg, ha hideg van. De ez hozzá tartozik, lehet ez ellen ágálni, de semmi értelme.
Persze csak módjával! Mindenkinek ismernie kell saját határait, aki erre nem képes, az nem való közénk.
A felajánlott pálinkát természetesen elfogadjuk, is ígérem a köz javára fordítjuk. Remélem valami minőségi cuuc, jó lenne ha bemutatnád!
Maci Lacit meg nem értem, múltkor nagyon dicsérte amit hoztam. Most vagy udvarias volt, vagy csak ez kivételesen bejött neki...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.