Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Saalbach - Hinterglemm topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
SzentesKatalin
161 élménybeszámolót írt
161
15 éve tag
2010.12.06. 22:54
Akkor miert irtak bele a hetvegi listaba???

Itt: http://www.saalbach.at/fileadmin/user_storage/saalbach_com/Dateien/liftbetrieb.pdf

Ugy vartam:-(
Bata Attila
2086 élménybeszámolót írt
2086
17 éve tag
2010.12.06. 20:15
Az U-Bahn a dec. 17-i hétvégén indul, előtte két nappal lesz egy cikk róla a sielok.hu hírekben :)
Együtt indul a hétvégi bulival, amikor jönnek a 80-as évek sztárjai.
sipcomp
26 élménybeszámolót írt
26
17 éve tag
2010.12.06. 19:13
Szia Katalin!
látom te benfentes vagy,mi szerdán megyünk szerinted a többi pálya mikor nyithat? köszi a választ
SzentesKatalin
161 élménybeszámolót írt
161
15 éve tag
2010.12.06. 14:33
Sajnos meg nem ment a palyak fele, amikor itt voltal, ha minden meg van nyitva, nem kell nagyon setalni:-))
A 3 uleses cserere allitolag jovo szezonra szo kerul, mar mi is varjuk, tavaly hatalmasat estem a beszallasnal, de a palya baromi jo.
Az U--Bahnra vartam en is, de valami miatt csuszik...
Előzmény: (Varghasz 96504)
Varghasz
253 élménybeszámolót írt
253
17 éve tag
2010.12.06. 11:20
Péntektől vasárnapig voltunk a környéken.
Pénteken ramaty idő, felhő, köd, havazás, ezért a társaság többsége nem is nagyon akaródzott síelni, de azért 11 körül már csak kint voltunk. A Zwölferkogelen kezdtünk. Csak a 11-es Familienabfahrt volt nyitva, a többi pályát folyamatosan hóágyúzták. Fönt nagyon jó friss hó volt, köszönhetően az előző és aznapi havazásnak, a középállomás alatt töbnyire jeges alapon műhó, de a jobbik fajtából. A középállomásig nyugodtan ajánlható, kezdőknek gyerekeseknek is. A Zehner melletti pályák többsége is nyitva volt, folyamatos hóágyúzás mellett.
A Westgipfelbahn pénteken csak középállomásig ment, de a 6a pálya egy élmény volt. Alig volt rajta ember, nagyon jól előkészítve. Az Ubahn nem üzemelt.
Délután átsétáltunk a Reiterkogelre, ott a Sunliner és a Hasenauerbahn pályáin csúszkáltunk. Jó, nem túl meredek lejtésű széles pályák, nagyon jók. Délután már erőlködött a nap, néha elő-előbukkant.
Szombat reggel a Schatbberg expresszel föl. Jobb a békesség alapon az 1-es pályát bemelegítésnek hanyagoltuk, inkább átcsúsztunk a Schattberg westre. Ezek a fönti pályák csak arra jók, hogy összekössék a két csúcsot. Szombaton már teljes hosszában megnyitották a 6-os pályát. Szerintem az egyik legjobb a völgyben, tempósan meredek, és széles is. Viszont rengetegen voltak rajta, ezért ismét átsétáltunk a Reiterkogel lifthez. Az Ubahn most sem ment, helikopterrel hordták föl a pályavilágítás oszlopait, biztonsági okoból terelték is a helikopter pályája alatt a népet.
A Bernkogelről Saalbachba vezető hosszú kék 46-os az egyik kedvencem lett, széles és nem meredek, a családot biztos ide vinném, ha a lifteket lecserélnék. Nem volt nagy élmény, ahogy a nyitott háromülésest lövik a hóágyúk.
Vasárnap Saalbachból Leogang irányába, ismét borult idő. Aki esetleg mostanában megy arra felé a Wildenkarkogelről a Seidl Alm felé vivő síutat kerülje, tiszta kő!!! Az Asitzon lévő pályák felejthetők, rövidek és keskenyek. Ellenben a kék 88-as kiváló kezdőknek, hosszú, széles, lankás. A középállomás alatt zárva voltak a pályák.
Összességében egy nagyon tuti hely minden nehézségű pályával. Amin lehetne javítani, az a völgyben a pályák összesíelhetőségének megoldása. Hinterglemmben is és Saalbachban is sétálni kell az utcákon, válladon a léccel, ha át akarsz menni egyik oldalról a másikra.
Képek.

https://sielok.hu/fotoalbum/saalbach-2010-dec
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.