Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hebalm
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hebalm
2011.03.05. 22:54
Tegnap csúsztunk itt egy napot: péntek délután volt (igaz, hogy egy kicsit felhős-ködös), de ennyire minimális ember között nem emlékszem, mikor síeltem utoljára (nem ma volt). Összesen kb. 50-en lehettünk az egész terepen - szó szerint volt olyan, hogy egy lecsúszás alatt senkivel sem találkoztunk a pályán. (A nagy terepeken hányszor vágyom erre - félve, hogy fentről elcsapnak sb carvingolás közben...)
Az ülőslift gyakorlatilag az összes pályát kényelmesen kiszolgálja, carvingra kifejezetten jók a pirosak, de a kékek is kellemesek (nekünk gyerekgyakoroltatás volt soron).
Még mindig sok hó van, ráadásul előző nap eset is vagy 10 cm, így a pályák teljesen rendben voltak - és még kora délután is találtunk érintettlen ratraknyomot.
Budapestről kb. 4 óra alatt jó tempóban oda lehet érni, ráadásul szinte végig autópálya (M7 - Szlovénia felé).
8.30-as indulással 13-kor már a pályán csúsztunk, és du. 5-ig kellemesen elfáradtunk. Aki viszont az amúgy kifejezetten vonzó, 21.00-ig tartó esti síeléssel kalkulál, az figyeljen, mert március 1-től már nincs.
Az 5-ös pálya melletti hüttében pedig kedves-csinos magyar lányok szolgálnak fel :-)
Összegezve: kisgyerekeseknek, most kezdőknek, vagy nem hajnali indulás esetén első napra (-1 nap szállásktsg) - de akár további 1-2-re is - Graz környékén kifejezetten ajánlott terep.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.