Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Dobogókő
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tfanfan
6 élménybeszámolót írt
6
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Dobogókő
2012.02.14. 13:37
Tisztelt Mácsai úr!

Csak annyit szeretnék még egyszer kiemelni, hogy a "minden tiszteletem az önkéntes pályamunkásoké" kitételt nem véletlenül és nem ironikusan tettem, mert tényleg értékelem, hogy ezt a jobb sorsra érdemes, Budapesthez igen közel eső pályát felkarolják és üzemeltetik, és nem engedik át a végső enyészetnek. Tehát a kritikus beszámolómban egyáltalán nem volt szándékomban az üzemeltetők és önkéntesek munkáját becsmérelni, csak annyit akartam tényként megállapítani, hogy olyan közepes (vagy nevezhetem közepesen gyenge, de mindenképpen képzetlennek mondható) síelők részére, mint amilyenek mi vagyunk, a pálya vasárnap annak ellenére élvezhetetlen volt, hogy a honlapról ennek az ellenkezője lett meghirdetve. Ez pedig csalódással töltött el.

Ennek a fő okának a természetes hóhiányát tartom. Ha egy pályán nincs hó és hatékony mennyiségű műhó gyártási lehetőség sem, akkor ott a leglelkesebb pályamunkások sem tudnak a sz*rból várat építeni.

A tányéros pedig (bár jó hogy van egyáltalán, és működik) tény, hogy kis méretű tányérjaival munkás és fárasztó... A vasárnapi délelőtti ELMŰ leállást egyszerinek tartom, ezért nem is említettem (bár azt is pont megszívtuk, igaz, hogy utána jól esett a felajánlott ingyen tea is a melegedőben).
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.