Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
HPali
124 élménybeszámolót írt
124
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen
2012.03.08. 09:59
Én Karintiában csináltam, olyan nem kapta meg (egy ember), aki tényleg messze volt sítudásban bármiféle oktatói mozgástól. Két héttel későbbi táborba mehetett pótvizsgázni. Az elméletnél az elrontott kérdéseket átbeszélték velünk, az oktatási gyakorlatnál pedig annyira belénk volt már verve a gyakorlatsor, hogy szinte lehetetlen volt elrontani.

Ha nem is hétvégén, szabadnapnak lennie kell, ahol a szálláshelyek nagy része szombattól-szombatig turnusban, ott ehhez alkalmazkodnak a síiskolák, nálunk Katschbergen szombaton 1-2 síoktató ment be 1-2 magánórát megtartani. (Volt, hogy reggel hívtak, hogy 11-től kellene órát tartanom, akkor bementem, ed általában pihenhettem.) Másoknál, ahol már csütörtökön véget értek a gyerekcsoportoknak szánt tanfolyamok, ott pénteken nem voltak túl sokan bent.

Az osztrák rendszer sítechnikailag nem jobb a magyarnál (enyhe kifejezés, rengeteg hiba és hülyeség van az osztrákoknál), módszertanilag pedig egy teljesen gépies gyakorlatsort vernek az ember fejébe. Igen, ezzel egy gyors képzés után könnyebb elkezdeni dolgozni, de szakmailag nem magasabb szint.
Előzmény: (Ró 136819)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.