Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen
2012.05.08. 22:20
Nem hagyom, hogy kibogozd a szálakat! ;-) Néhány zöldruhással és több más színűvel csak egy darab kékruhás volt. A másik kékruhás gyerekekkel volt, és azokkal volt még egy kékruhás (alighanem ő lesz jövőre a SKI C.U.L.T.-oktatók első fecskéje)... Viszont mitőlünk tematikát nem nagyon lehetett ellesni! (Ha érdekel, majd elmesélem, miért.)

A síelés nyílt mozgáskészség. Szerencsére sokféle íze lehet, és több úton is el lehet jutni a célhoz. Ha nem így lenne, lehet, hogy már meg is untuk volna!
Jól mondod: mi más az lehet jó is. De attól, hogy más, még lehet rossz is. Ahhoz kell a szaktudásunk, hogy ezt el tudjuk dönteni. Felvettem most kint néhány gyaksit (kevesebbet, mint szerettem volna, pedig volt miből csemegézni :-) ), pont azért, hogy el tudjuk magyarázni, hogy mi minden lehet jó és mi nem lehet az (remélem, érezhető mindkét irányban a megengedő nyitottság és egyben a szigorú zártság)... ;-) Ha a tanítványnak segíteni akarunk, tudnunk kell mi a jó és mi nem az, melyik út a legsimább stb. Csak a tudásunkért fognak bízni bennünk, ha pedig alapos a szaktudásunk, különbséget is tudunk tenni.


A topik címéhez tartozó komolysággal: segíteni szeretnénk az érdeklődőknek megérteni a símozgások logikáját, felépítését és összefüggéseit, mert ez nagyon hiányzik a szakismeretek közül. Ennek a hiánya miatt fogadnak el a szakmabeliek nagyon sok problémás dolgot is, a diverzitásra hivatkozva.
Előzmény: (Ró 138977)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.