Szia Chopoker, azt hiszem, te valamit félreértettél.
Egyáltalán nem volt rossz döntés, mint írtam is: nagyszerűen éreztük magunkat! Továbbá kifejezetten szeretem Szlovákiát, ezen a nyáron is szinte minden hétvégémet különböző szlovák sziklákon töltöttem, és amikor csak a hóviszonyok úgy jönnek ki, megyek Chopokra csapatni a Deres alatt.
Az osztrák topicokba pedig nem kell beleolvasnom, mivel szezononként kb 30-40 napot töltök különböző ausztriai síterepeken, és egészen pontosan tisztában vagyok az ottani helyzettel.
Tudom, hogy az ünnepek alatt, sőt egy-egy felkapottabb síközpontban néha hétvégén is sorban kell állni a lifteknél, és délben nincs hely a hüttében. Azt is elmondom neked fejből, mi mennyibe kerül.
A soraimban nem érezhettél semmi csalódottságot, sem elégedetlenkedést. Egyszerűen leírtam, hogyan teltek a napjaink a Tátralomnicon és levontam azt a következtetést, hogy Szlovákia ár-érték arányban bővel alul marad Ausztriával szemben.
Minden második hétvégén szervezek nonprofit síutakat Salzburg tartományba, egyszer tarts velünk, szívesen látott vendég vagy. Nem fogsz sokkal többet költeni rá, mint egy három napos tátralomnici síelésre. Persze azért drágább lesz, viszont akkor megérted majd, mire céloztam ár-érték arány alatt.
Hajrá!