Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tumbász Geri
109 élménybeszámolót írt
109
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2013.01.16. 21:17
Sziasztok!


Ami a „megakasztást” illeti, valóban érzékelhető, bár én nem érzem hibának akkor, ha a síző szándéka, hogy nem akarja elveszíteni a kamerást a látótávolságból.
Mert ugye akkor valóban kontrolláltabban kell síelni, azaz feljebb kell kormányozni az ív végét. Azaz nem hagyja magát olyan töretlenül húzni lefele, hisz akkor sokkal gyorsabb is lehetne, de elveszne a kamerás.
Ami a pálya meredekségét illeti, gyanítom, hogy legalább az első szakasznak elég jó húzása van lefelé… - néztem a fák „dőlésszögét” a jobb oldalon. Meredekebb terepen sokkal inkább az ív utolsó harmadára összpontosul a nyomáspont, amennyiben egyenletes sebességre kontrollált ívekről beszélünk.

Ami a kiszolgáltatott helyzeteket illeti, azt részemről cáfolnám.
Elsősorban azért, mert épp’ nem látszik olyan tényező, amire extrában reagálni kellene. A síző nem azért síel, mert arra készül, hogy – „mi történne,ha… jönne egy bucka,jégfolt,gödör…stb.”- hanem azt síeli, ami valóban előtte van. Most épp’ a ratrakolt pálya. Így azt valóban nehéz kimondani, mi lenne ha… mert ugye nincs mire extra reagálni a léceken keltett erőkön kívül....

...
Előzmény: (Soma 150945)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.