Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Szarvaskút - Bakony: Az eplényi sípályához legközelebb eső wellness szálloda
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Síaréna Vibe Park
736 élménybeszámolót írt
736
11 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2013.01.22. 18:23
Az elmúlt héten leesett több, mint fél méteres természetes hótakaróval kiegészült, vastag ágyúzott réteg sokáig képez majd stabil pályaalapot. Szerencsére a tegnapi eső sem okozott benne említésre méltó károkat.

Az időjárás előrejelzések szerint megszűnik a frontok jövés-menése és tartós hidegek következnek az előttünk álló 10 napban. Ez csodálatos hír, mert nappal nem lesz olvadás éjszaka pedig folyamatos ágyúzással hizlaljuk tovább a pályákat borító hóréteget.
Összességében úgy véljük, hogy ez a hatalmas mennyiségű természetes hó csodát tett az idei síszezonnal.
Ha van egy kicsike plusz, akkor a környező hegyekben elolvadó természetes hó a domboldalakon lecsorogva a patakba folyik, ami pedig a víztározóinkba. A víztározókból pedig tétovázás nélkül fellőjük őket a sípályákra. Ezért az a hó, ami a környékre esett is így vagy úgy, de a Nordica Síaréna pályáin köt ki. Mindezért hála a Magyarország legnagyobb hógyártó kapacitásának. Minden esély megvan rá, hogy rekord hosszú szezonunk legyen, csodálatos hóminőséggel.
A múlt héten bebizonyosodott, hogy bármekkora hó esik sincsen probléma a pályák megközelítésével. Hazánkban a Bakonyban esett a legtöbb, ennek ellenére eddig soha nem látott tömeg látogatott el hozzánk a hétvégén. Az utakat folyamatosan takarítjuk, ezért mindenki ide tud érni és haza is tud menni biztonsággal.

A múlt hétvégi felvonó üzemzavar és a nagy vendéglétszám ellenére sem kellett 10 percnél többet sorbanállni. Építő jellegű kritikáitokat megfogadva a következőket tettük:
- A felvonó kapacitást megnöveltük, működési biztonságot tovább javítottuk, a Sólyom szőnyegre való rácsúszáson módosítottunk úgy, hogy a kezdők is gond nélkül szállhassanak be a liftbe. Teljes felvonókapacitásunk 7350 fő óránként, nincsen sorbanállás. Hódolhattok a csúszás élményének Magyarország legváltozatosabb pályarendszerén.
- A parkolási rendszerünkön is javítottunk, és tovább növeltük a rendelkezésre álló parkolófelületet.
- Hétvégétől nem csak természetes hó alapon lesz nyitva a 4-es pálya, így nem lesznek köves foltok rajta, minden nyitva lévő pályán kiváló hóviszonyok lesznek. Nyitva lesz az 1, 1b, 2, 4, 3 teteje, 6, 7, Freeski és Snowboardpark és folyamatosan tovább hóágyúzzuk a többi pályát is.
- Vendéglátó kapacitásunkat még tovább növeljük, hogy minél változatosabb legyen a kínálatunk felétek, és még kevesebbet kelljen várni.
-A szánkópályákat technikai okok miatt szerdán sajnos nem tudjuk megnyitni, de minden lehetséges dimenzióban tovább fejlődünk azért, hogy még jobban érezzétek magatokat nálunk!
IMG-0895.JPG
IMG-0910.JPG
IMG-0951.JPG
IMG-0941.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.