Magyar viszonylatba megfelelne a pálya de:
Mi Kecskemétről csak azért utaztunk le egy napra mert már napok óta a honlapjukra minden nap kitették hogy üzemel az összes pálya és a lift!
Reggel nyitásra érkeztünk egy laza 30 perces sorban állás bérletért ugyanis csak egy kassza ment az is igen ráérősen!Vicc
A meglepetés csak ez után ért ugyanis a 3-4-5 pályákat pont nyitáskor kordonozták el a 3-as liftet eszük ágában se volt elindítani
Biztos csak balszerencse gondoltam hogy pont ma nem megy de mit ad isten a lezárások után kb 10 perccel a honlapjukra megint kirakták hogy minden pálya és lift üzemel rengeteg hóval de sebaj gondoltam belógok a 4-es pályára elvégre ezért jöttem.Ez a pálya még idén semmiféle karbantartást még nem kapott a tetején tiszta föld ahol meg volt hó annak a teteje tiszta fagyos,szóval nem tudom hogy lehettek ezek a pályák már egy hete nyitva? A válasz egyszerű sehogy!!
Egy hete félrevezettek mindenkit teljesen tudatosan
nálam ezt csalásnak hívják!
Mellesleg ha ennyire sok havuk van és minden este hóágyúznak/a honlapjukon van meg lehet nézni/nem értem mire várnak még mindjárt vége a télnek
Összességében nekem az volt a benyomásom mivel a környéken nincs másik sípálya ezzel tisztában van a személyzet és a vezetőség is erre nagy mellény
Hozzáteszem nem lenne magyar viszonylatban rossz síterep de én a becsapások miatt soha én többé nem megyek