Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Mantara Vendégház - 6 hálószobás üdülőház a Mátraszentistván Sípark közvetlen közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1184 élménybeszámolót írt
1184
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2024.12.31. 22:16
2024 utolsó napjaiban a hazai síelési lehetőségek igencsak beszűkültek. Rövid tájékozódás után a tegnapi napra MSZI adta a legjobb lehetőséget. A csákányos mellett ment a Panoráma lift azzal a pályával, ami az alagúton megy át. Napok óta az inverzió volt a térség időjárási jellemzője. Míg Pásztó környékén köd és -5, aztán a tetőn már napsütés és 0 fok. Ezért pár napja nem is tudtak hóágyúzni. A megnyitott pályák szerintem is teljesen rendben voltak, a környéket egy kicsit belepte pár centis hómaradvány, ami az összességet tekintve hozta az igazi téli feelinget. Mi nyitásra értünk, de a parkoló már tele volt. A kölcsönző és síiskola előtt hosszú várakozó sorok. A kiszolgáló személyzet nagyon profin szervezetten, udvariasan és gyorsan végezte a dolgát. Példaként a gyerek bukó kölcsönzése a vonalkódos leolvasó használatával 5 perc alatt megvolt a személyi adminisztráció és a fizetés is.
Nem tudok létszám adatokat. Kutyasétáltatóval, kirándulóval 1000 fő megfordult aznap ott? El tudom képzelni. Ennek ellenére azért 10 perc körüli köröket a legnagyobb sűrűsödés esetén is lehetett csinálni. Vidámság, jókedv volt jellemző mindenfelé. Hó volt, szép idő, napsütés, csúszni lehetett, esetenként még elég jó lendülettel is. Sötétedést követően, mikor 5 óra után eljöttünk, már beindították a hóágyukat. Szerintem a következő napokban még jobbak lesznek a körülmények.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE