Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sí bojkott Ausztria ellen ?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vécsey Zsolt
275 élménybeszámolót írt
275
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sí bojkott Ausztria ellen ?
2007.05.19. 23:15
skioutlet jól írja fájó pont ez vita, hiszen Ausztria számunkr a határ mellett, sokáig (ma is ?) minta volt az élet számos területén, "ilyen egy demokrácia", felnéz(t)ünk rájuk és nagyon szeretünk ott síelni, több barátunk is akad ott..
Nos az orf.at oldalukon írtak a minap a Rába problémáról, nem bagatelizálják a kérdést. Az a legnagyobb vitapont, hogy nincsenek elfogadott (EU) határértékek, amikre hivatkozhatnánk.. Az osztrákok (ill. stájerok, mert ők a hunyók, ill. náluk van a két bőrgyár) cinikus módon azt mondják, a habzás csak esztétikai kérdés.. Nos a hivatalos írás után elolvastam a fórum bejegyzéseit az orf.at-n és a hozzászólók döntő többsége saját hatóságaikat ostorozta, ill. megértéssel fogadta a magyar felháborodást: pl. ha Passaunál ilyen víz folyna be hozzánk, akkor mit üzennénk a németeknek stb. A politika ott sem működik jól, csak mivel az életszínvonal magas, sz..nak rájuk. Olyan is volt, aki viszont megjegyezte, hogy milyen lehet egy magyar bőrgyár környezetvédelmi felszereltsége ?? Tényleg milyen ??
És akkor még nem is beszéltünk a következő problémáról a Szentgotthárd szomszédságába épülni készülő szemétégetőről.. Annyit tudok, hogy Graz és Eisenstadt sikeresen lerázta a "beruházást"... Olyan egyszerű lenne ez, az EU kimondaná, hogy országhatároktól minimum 30-40 km-en belül tilos ilyet építeni és kész, erre már egy szomszéd sem prüszkölhetne.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.